Jobbet Poolia Ekonomi växer och letar nu efter en säljande konsultchef! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Poolia Ekonomi växer och letar nu efter en säljande konsultchef! publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du genuint intresserad av att hitta rätt person till rätt plats? Vill du vara en del av ett engagerat team med gedigen kompetens inom ekonomi? Vi på Poolia Ekonomi arbetar med rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, finans och juridik och söker nu vår nästa kollega. Vi söker en driven och positiv konsultchef till vårt gäng. Intervjuer och urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
På Poolia Ekonomi erbjuds du ett omväxlande och självständigt arbete med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang. Som konsultchef i vår verksamhet ansvarar du för att driva in nya uppdrag hos våra nya och befintliga kunder samt att du också har personalansvar för ett antal av våra konsulter. För att trivas i rollen som konsultchef krävs att du gillar att sälja, mötet med människor, är duktig på att driva processer framåt, är affärsmässig och tycker om att fatta självständiga beslut.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som konsultchef kommer du ha en bred och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Rollen innebär dagliga säljkontakter med våra kunder via telefon, digitala kanaler och personliga möten. Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete, där du i nära samarbete med teamet arbetar med kvalité och med affären i fokus. I dina arbetsuppgifter ingår: • Bearbetning av framtida och nuvarande kunder • Personalansvar • Uppföljning med kund och konsult • Uppdragsansvarig för Poolia Ekonomis konsultuppdrag hos befintlig kund • Kandidat- och konsultaktiviteter

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och som har erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Du trivs i en säljande roll där människor och kommunikation står i fokus. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom rekrytering eller konsultverksamhet är det meriterande. Som person är du driven, försäljningsinriktad, flexibel och serviceminded. Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen krävs att du är en engagerad och lyhörd person som drivs av resultat. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan. Vid frågor och funderingar, varmt välkommen att kontakta Charlotte Hoflin 072 077 21 15 alternativt [ Email address blocked ] - Click here to apply to Poolia Ekonomi växer och letar nu efter en säljande konsultchef!

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och konsultverksamhet av kvalificerade tjänstemän innebär. Som konsult- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på Poolia. Som anställd erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och du har tillgång till förmånsportal. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.

Referens

57671

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till