Jobbet Pluggar du på distans? Vill du jobba extra inom lager och har truckkort? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Pluggar du på distans? Vill du jobba extra inom lager och har truckkort? publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag
Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Tycker du om fysiskt krävande arbete? Kan du jobba 4 eftermiddagar i veckan och har truckkörkort? Om svaren är ja, sök nu!

Information om uppdraget:

Vi söker 2 studenter för långsiktigt uppdrag till terminal!

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företaget som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

Som person ser vi gärna att du är tillmötesgående, kundfokuserad och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är flexibel, kan hantera fysiskt krävande jobb och har god arbetsmoral. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb.

Detta söker vi:

Till denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50%, som har truckkörkort och vill arbeta fysiskt vid sidan av studierna. Det är obligatoriskt att du studerar en utbildning som är CSN berättigad. Eftersom vi ser långsiktigt på uppdraget ser vi gärna att du har minst 1 år kvar av dina studier. Alternativt söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra. I huvudsak är arbetstiderna måndag - fredag mellan kl. 15.00 - 19.00 och kravet är att du kan arbeta 4 eftermiddagar i veckan samt hoppa in heldag ibland med start omgående. I december månad samt under sommaren kommer du arbeta mer än övriga veckor. Du ska också ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45528

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till