SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
PLC Programmerare till Granitor Electro i Tranås på Framtiden

PLC Programmerare till Granitor Electro i Tranås

Framtiden Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Granitor Electro AB i Tranås växer och söker nu sin nästa PLC programmerare. Har du nyligen gått en teknisk utbildning mot detta eller kanske har arbetslivserfarenhet från PLC programmering så kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten
Som PLC programmerare hos Granitor Electro AB så kommer man att arbeta med driftsättning inom energiförbättringar med fokus på värme, kyla och ventilation. PLC programmen man jobbar i är bl.a. Beijer, Beckhoff och Mitsubishi. Programmering och test sker på plats för att sedan tillsammans med övriga i teamet följa med ut och driftsätta. Kunder varierar där industrikunder är störst.

Vem är du?
Vi söker en person som har PLC programmering som ett intresse och verkligen vill arbeta med det en daglig basis. Du behöver vara flexibel då arbetstiderna kan variera lite ibland och samtidigt vara flexibel i att hjälpa övriga i teamet med andra arbetsuppgifter. Vi ser att du är kommunikativ då man har mycket kontakt med människor dagligen både internt och externt. Man behöver vara nyfiken och driven i att lära sig nya saker i sin roll. Vidare så behöver man vara lyhörd för att nå bästa samarbete med teamet och med kunder.

Skallkrav:
• Relevant teknisk utbildning
• Svenska och engelska i tal & skrift

Meriterande:
• Kunskap inom IoT, TCP och IP
• Arbetslivserfarenhet av industry & fastighetsautomation
• Kunskap inom elritningar

Om kunden
Granitor Electro i Tranås är ett sammansvetsat team med en automations avdelning och en el avdelning. Här trivs man och har kul i projekten man gör tillsammans.
Granitor erbjuder vid anställning stora utvecklingsmöjligheter i ett växande bolag. Man har ett bra friskvårdserbjudande och man får handla sport och motionskläder 2ggr per år för stor rabatterad peng. Det finns även möjlighet att hyra stugor i fjällen via företaget.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju städer i Sverige samt i Oslo.

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Tranås
Befattning: Heltid (dagtid)

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000144404283