Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

PLC-utvecklare till Jensen i Borås job in Borås at Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
PLC-utvecklare till Jensen i Borås på Friday Tech Recruitment

PLC-utvecklare till Jensen i Borås

Friday Tech Recruitment Borås, Västra Götalands län Project Basis
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker för kunds räkning en PLC-programmerare till Jensens anläggning på Företagsgatan i Viared utanför Borås. Bolaget arbetar med system till industriella tvätterier över hela världen där man är specialiserade på system för plaggtransport och sortering.

Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som med blandad kompetens som innefattar PLC-programmering, mjukvaruutveckling samt konstruktion. I rollen arbetar du både självständigt men också en hel del i team beroende på projektens storlek och omfattning. Mestadels arbetar du på kontoret i Viared men arbetet innefattar även resor i såväl Sverige som hela världen då många uppdrag driftsätts och slutförs ute hos kund.

I ditt dagliga arbete kommer du att skapa styrning till olika delar i Jensens conveyor-system. Det kan handla om både hela system såväl som mindre delar i ett större transportsystem. Man bygger mycket kundanpassade lösningar där man för närvarande framförallt har fokus på att ersätta gamla styrsystem som kunderna vill uppgradera och ändra för att passa nuvarande behov.

Delarna du programmerar kan exempelvis vara specifika arbetsstationer där man "galgar på" plagg och som ska ske enligt en specifik sekvens till att ordna realtidsstyrningen för sorteringssekvensen av ett plagg. Det kan också vara så att man behöver byta ut hårdvara som gått ur tiden och då skriver du styrningen även för dessa. Arbetet utgår oftast från en kravspecifikation där du ansvarar för PLC-programmeringen men också samverkar med kollegor inom mjukvara, installation och field application.

Du behöver tycka om mjukvarudelen i arbetet såväl som att kavla upp ärmarna och meka med hårdvara eftersom allt arbete testas lokalt på plats i företagets labb innan det tas i drift hos kund. Framförallt är det viktigt att du kan tänka dig resa i tjänst och stötta vid driftsättning.

VI SÖKER DIG SOM:

Har relevant eftergymnasial på YH, högskole- eller universitetsnivå. Du kan också ha relevant arbetslivserfarenhet som motsvarar studieerfarenhet. Vi lägger störst vikt vid ditt genuina intresse för PLC-programmering i kombination med hårdvara där du vill lära dig och snabbt bli produktiv. Du behöver kunna ta initiativ och söka svar i syfte att föra dina projekt framåt.

Du bör ha kunskap inom:

 • PLC-programmering
 • Svenska såväl engelska språket på mycket god nivå
 • Självständigt arbete där du kan utgå från en kravspecifikation och komma framåt

Det är meriterande om du har: 

 • B&R Automation Studio
 • OPC Unified Architecture
 • Tidigare arbetat med PLC-programmering
OM KUNDFÖRETAGET:

Läs mer om Jensen Sweden AB och deras verksamhet på - [ Link removed ]

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Friday. Tanken är att du på sikt ska kunna bli anställd hos kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Din anställning inleds med en introduktion som innefattar ett färdigt introduktionsprogram följt av studiebesök på ett tvätteri och att du får gå bredvid en erfaren PLC-utvecklare.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo, [ Email address blocked ]  
 • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 

Rekommenderade jobb

PLC-utvecklare till Jensen i Borås
Friday Tech Recruitment Borås Project Basis
Montör till företag i industribranschen
Lernia Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Executive Assistant to Lorensbergs in Gothenburg
Lorensbergs Västra Götalands län - Göteborg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday583