Jobbet Plattsättare till välkänt företag i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Plattsättare till välkänt företag i Jönköping publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Plattsättare till välkänt företag i Jönköping med stora utvecklingsmöjligheter. Vår kund värnar om sina anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling. Huskvarna plattsättning har korta beslutsvägar där du har stor möjlighet att kunna påverka verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som plattsättare är ingen dag sig lik, du har ett fritt arbete där du själv sköter din dagliga planering. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek, allt från större offentliga byggnader till en mindre renovering. Våra kunder du kommer arbeta tillsammans med är till största del välkända byggföretag i regionen men kan också vara en enskild privatperson. Vi arbetar med varierande material beroende på projekt där du alltid kommer att få möjlighet att lära dig något nytt.

Som plattsättare rapporterar du direkt till Projektledare.

Om företaget
Huskvarna Plattsättning har decennier av erfarenhet från branschen och är vana vid både stora och avancerade uppdrag.
Tillsammans med deras specialkunskaper gör det dem till en trygg samarbetspartner, och dem hjälper dig att genomföra dina idéer inom plattsättning och annan golvläggning.

Din profil
Kompetenser
• Vi söker dig som har yrkesutbildning/erfarenhet som plattsättare eller i andra liknande uppdrag.
• Du har goda kunskaper inom byggbranschen, och vi ser att du har arbetat en liknande roll inom bygg eller i egen regi.
• B-körkort är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande men inget skallkrav om du har kunskaper i fler segment inom golvbranschen. Kunskaper från GVK är även meriterande.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med nya utmaningar och kan se dig själv i den varierande roll som just plattsättare innebär - noggrannhet och planering! Du trivs med att arbeta på egenhand så väl som i team. Du drivs av att få utföra ett projekt från start till att se resultatet av ett slutfört projekt. Du har ett proffsigt arbetssätt och förmåga att skapa nöjda kunder. Arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder, leverantörer och entreprenörer vilket gör att din sociala förmåga är mycket viktig. Du triggas av problemlösning och att överträffa kundernas förväntningar. Vi ser att du har ett eget driv och en stark vilja att lyckas i allt du gör samtidigt som du har ett prestigelöst och tillmötesgående förhållningssätt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, dag tid.
Placering: Jönköping
Lön: Enligt avtal
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

21784

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till