Jobbet Plattsättare till NOAK har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Plattsättare till NOAK publicerad av StudentConsulting

Heltid
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom plattsättning? Söker du en trygg och förmånlig anställning? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en plattsättare till Nordisk Akustik och Klinker AB. 'NOAK' är marknadsledande inom golvläggning, plattsättning och undertak i Norr- och Västerbotten. Bolaget grundades 1955 och har under de senaste åren vuxit kraftigt genom förvärv av bland annat Piteå Golv & Kakel, Kakelhuset i Luleå, Lindströms Golv i Råneå och JB Golv i Piteå. Sedan slutet av 2016 går dom under namnet NOAK. De har kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå.

Som plattsättare hos NOAK kommer du arbeta i ett marknadsledande team. I arbetsuppgifterna ingår det att stötta kunden i valet av plattor samt själva monteringen. De arbetar med plattsättningsentreprenader inom badrum, kök och tvättstugor men också större bad- och bruksanläggningar.

Detta är en rekrytering så du kommer bli anställd direkt av NOAK och kommer utgå från deras lokaler i Skellefteå. För frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare på StudentConsulting. Arbetstiderna är vardagar under kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom plattsättning, gärna inom våtrum. Är du GVK eller BRK certifierad ses det som mycket meriterande. (Ange gärna i CV eller personligt brev om du har utbildning som plattsättare.) Som person trivs du att arbeta i team och har ett systematiskt tillvägagångssätt. Du trivs i en ansvarsfull roll och tycker om mötet med kund. Vidare har du B-körkort och är flytande i svenska tal och skrift.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Tveka då inte, sök idag! Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kommer tillsättas omgående eller så fort vi har hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42869

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Rekrytering av servicetekniker till JOBmeal! Skellefteå Professionals Nord
Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Piteå Professionals Nord
C-chaufför till Skellefteå Skellefteå Wikan Personal AB
Glasarbetare Skellefteå Wikan Personal AB
Industriarbetare Skellefteå Wikan Personal AB
IT-konsult med fokus på Microsoft Skellefteå Academic Work
IT-konsult inom Kommunikation & Säkerhet Skellefteå Academic Work
CFO till Bergteamet Raiseboring Europe Skellefteå Wikan Personal AB
Nästa generations IT-konsulter Skellefteå Wikan Personal AB
Projektledare Skellefteå Wikan Personal AB
Projektledare Skellefteå Atea
Sprutlackerare Skellefteå Wikan Personal AB
Miljötekniker Skellefteå Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till