Jobbet Platschefer anläggning (betong) sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschefer anläggning (betong) sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi har nu den stora äran att hjälpa en av våra mest attraktiva kunder inom anläggningsbranschen med tillsättningen av två nya platschefer för betongarbeten.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag som är specialiserade på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom att erbjuda kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder, erbjuds du ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Som platschef ansvarar du för projektets genomförande, från det att kråkan på kontraktet torkat, till dess att överlämning till kund sker. Detta innebär att du har ansvar för projektets planering och genomförande, avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du kommer att arbeta tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare och tillsammans med dessa, driver du arbetet och projektet framåt. Till stöd har du entreprenadingenjör och projektchef, samt övriga specialister inom företaget.
Som platschef ansvarar du även för arbetsmiljön, bidrar till utveckling av personalen samt att ditt team arbetar och når gemensamma mål. Du medverkar vid upphandling, håller en tät dialog med beställarens byggledare, stöttar och är delaktig inom många olika skeden och delar av byggprocessen.
Betong klass II är ett krav.

Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd av vår kund. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Västerås. Vi ser gärna att ansökningar går genom denna kanal enbart, med undantag för mail och telefonsamtal till kontaktperson Emily. Körkort krävs.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från ledande roller inom medelstora anläggningsprojekt med fokus på betongarbeten. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Du har drivit projekt med underställd personal samt haft helhetsansvar för ekonomi i projekt.
Betong klass II är ett krav.

Högskoleexamen är meriterande.

Personliga egenskaper?
För att passa i denna roll ser vi att du brinner för resultat, är engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du är affärsmässig och räds inte utmaningar och problemlösningar. Du är strukturerad, lyhörd och har en god kommunikativ förmåga. Du är kundfokuserad och trivs med att ta ansvar och att fatta beslut.

Är du redo att ta ett första spadtag för att bygga en bättre framtid? Sök idag, tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49742

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till