Jobbet Platschef till Tasbud Sverige AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef till Tasbud Sverige AB publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i en väletablerad organisation? Tasbud Sverige AB söker just nu en Platschef!

Tasbud Sverige AB ingår i F.B.I. TASBUD Capital Group som är ett globalt internationellt byggföretag med rötter i Polen och över 35 års erfarenhet i byggbranschen. Sedan bolagets start 1985 har företaget vuxit och är idag ett globalt byggföretag där den svenska marknaden är en av de ledande marknaderna. Tasbud erbjuder en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!   

Rollen
Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från budget och arbetsschema till färdigt byggprojekt. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande vad det gäller resurser, ekonomi, tid och kvalitet under hela projektets genomförande. 

Som Platschef tycker du om att arbeta båda med kunder och leverantörer och trivs att arbeta strukturerat och resultatinriktat. Du är en tydlig ledare som skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan. Du gillar även att ta beslut och få saker hända.

Kandidatprofil

Kvalifikationer
- Har erfarenhet av såväl produktion som budgetering, projektledning
- Har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet;
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Behärskar du även Polska flytande i tal och skrift är det meriterande.

Bra att veta!
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Detta är en rekrytering där du blir anställd av TASBUD Sverige AB.

Intresserad?
Är du Platschef Tasbud Sverige AB söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna tjänst har Tasbud Sverige AB valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr 0733-84 48 50.

Referens

n/a

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till