Jobbet Platschef / projektledare / arbetsledare till mark- och anläggningsföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef / projektledare / arbetsledare till mark- och anläggningsföretag publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i en ny chefsroll inom ett välrenommerat företag inom finplanering och anläggning? JE Mark har en flexibel organisation med snabba beslutsvägar där du som chef arbetar nära kunden för att gemensamt leverera den bästa lösningen i varje enskilt projekt.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JE Mark har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

JE Mark och Anläggning befinner sig nu i en expansiv fas och söker nu en platschef till sina mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. JE mark tillhör koncernen Green Landscaping Group och är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Sedan starten år 1998 har JE Mark drivits av att tillgodose behovet av kvalificerade markarbeten. De är ca 50 anställda i Sverige, och från och med 1/1-21 har de sitt huvudkontor i Norrviken i Stockholm. JE Mark erbjuder ett omväxlande arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus. JE Mark erbjuder en framtidsinriktad miljö och en organisation med utvecklingsmöjligheter och spännande projekt. Här får du ett modernt arbetssätt med korta beslutsvägar, där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du arbetar med.

Arbetsuppgifter

Som platschef på JE mark har du en nyckelroll, med helhetsansvar för projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts och överträffas. Du ansvarar för att utveckla relationer med kunder och bidrar till nya affärer. Du sätter mål och ansvarar för planering-, personal-, kvalitet- och ekonomi och därmed lägger du grunden för att övriga roller i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor, allt från en kalkylator och andra arbetsledare till skickliga hantverkare. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmågan att överblicka helheten och ligga steget före i alla skeden i projekten. Du rapporterar direkt till VD och du utgår från kontoret i Norrviken, men med anställda och projekt över hela Stockholm. Din grupp består av 8-10 anställda i roller såsom arbetsledare, förmän och yrkesarbetare. Som ledare på JE Mark drivs du av företagets värderingar, vilka är pålitlighet, omsorg och entreprenörskap och du integrerar dessa värderingar i ditt dagliga arbete och ledarskap.

Formella krav

• Meriterande med relevant byggnadsteknisk eftergymnasial utbildning • Erfarenhet av att arbeta med budget och ekonomisk uppföljning • Minst 3 års erfarenhet av arbete med finplanering och anläggningsprojekt i ledande position. • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, kontraktsadministration samt AMA. • Erfarenhet av VA och betong är meriterande • Goda kunskaper inom Office-paketet • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och i engelska För att lyckas i rollen som platschef på JE-Mark bör du ha flerårig erfarenhet av finplanering och/eller anläggningsprojekt samt dokumenterad erfarenhet av att driva projekt med helhetsansvar. Du är affärsmässig och har gott sinne för ekonomi, resultat och god planeringsförmåga. Du ser risker och möjligheter under projektets samtliga skeden och du uppskattar långsiktiga konsekvenser av olika åtgärder och kan utifrån dessa fatta beslut. Vidare har du ett högt engagemang och ansvarstagande och tycker om att samarbeta med andra. Du har goda ledaregenskaper med fokus på långvariga och kvalitativa relationer som du skapar med såväl kunder som medarbetare. Vi ser att du trivs i en roll som arbetsgivarrepresentant och har förmåga och vilja att representera JE Mark på ett positivt sätt. Du är driven och framåt som person och för rätt person finns alla förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling. För att trivas i rollen är du en prestigelös person som tycker det är givande att arbeta både strategiskt och operativt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2863601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till