Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Platschef till HälsingeBygg jobb i Hudiksvall på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Platschef till HälsingeBygg på Poolia

Platschef till HälsingeBygg

Poolia Hudiksvall, Gävleborgs län Heltid

Det händer mycket i Hudiksvall och HälsingeBygg är med där det händer. HälsingeBygg ser en spännande marknad framför sig och de behöver stärka upp sin verksamhet med en erfaren och kunnig Platschef. Är du den Platschefen vi söker?

'I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.'

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som platschef har du ett omväxlande arbete med ett stort eget ansvar, en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmågan att överblicka helheten och har en god planering samt ett gott samarbete med berörda i projektet. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du arbetet mot uppsatta mål. Du är produktions och affärsinriktad, bedriver projekten enligt tidsplan och budget samt ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet efterlevs.

Vem är du?
Den vi söker har flerårig erfarenhet av byggbranschen och i rollen som platschef, god erfarenhet av att driva större projekt mot uppsatta mål, god teknisk förståelse samt kunskaper i projektekonomi. Ditt ledarskap är tydligt och du är en förebild som skapar engagemang och låter dina medarbetare växa. Som person är du strukturerad, målinriktad och har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat.

Hos HälsingeBygg får du ett omväxlande och utmanade arbete i en stark entreprenad kultur, ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Peabkoncernens kärnvärden; jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det dem gör. Hos HälsingeBygg finns stora möjligheter till personligutveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med dem? Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Har du frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på Poolia.

Läs mer om HälsingeByggs ambitioner [ Link removed ]

HälsingeBygg är ett dotterbolag i Peabkoncernen

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60765