Jobbet Platschef till Grönsakshuset i Hudiksvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Platschef till Grönsakshuset i Hudiksvall publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Hudiksvall
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på StudentConsulting dig som vill driva Grönsakshusets verksamhet i Hudiksvall. Är du på jakt efter en ny utmaning och har tidigare erfarenhet från restaurang och livsmedelsbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Grönsakshuset är ett privatägt familjeföretag som varit verksamma i 30år. I Hudiksvall arbetar idag 15 anställda med att plocka och köra ut frukt och grönt till restauranger, storkök, företag och privatpersoner. Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet från partihandel, restaurang eller livsmedelsbranschen som vill gå in och axla rollen som Platschef.

Som platschef ansvarar du för att samordna och organisera verksamheten i Hudiksvall. Du arbetar med schemaplanering och har visst personalansvar över de anställda. Grönsakshuset anser att det viktigaste är att du vill driva verksamheten framåt och har stor förmåga till iniativ och idéer.

Arbetstider dagtid och tillträde enl. överenskommelse. Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen och du blir direktanställd hos Grönsakshuset.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och gillar lagarbete. Du har tidigare vana från arbete där du möter människor och har kontakt med kund. Det är också viktigt att du har tidigare erfarenhet från branschen eller närliggande område så att du är bekant med de produkter Grönsakshuset arbetar med. Kanske har du tidigare arbetat med frukt och grönt i butik eller varit kock?

Du behärskar svenska i tal och skrift och är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. Du kommer med nya idéer och är inte rädd för att hoppa in och hjälpa till i det dagliga arbetet när det behövs. Tidigare erfarenhet från liknande tjänst är meriterande men ej ett krav.

Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Låter detta intressant? Sök då redan idag!

Om arbetsgivaren:

Grönsakshuset har 30 års erfarenhet av frukt och grönt. Vi är ett privatägt familjeföretag som sätter stort värde i att varje dag och till varje kund leverera produkter av högsta kvalitet. Grönsakshuset är ett företag i tillväxt vilket innebär att vi även ständigt förbättrar vår verksamhet. En av grundpelarna för oss är dock kontakten med kunden. Vi sätter en ära i att föra en löpande dialog med våra kunder. Vi är lyhörda och ödmjuka inför behov och önskemål.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44129

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Lönekonsult Bollnäs Aspia
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Student som leveransadministratör till KVD Sundsvall Professionals Nord
Java-utvecklare till kund i Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Däckskiftare till Molin Bil - BMW Sundsvall StudentConsulting
Extrajobb som Transportledare Sundsvall StudentConsulting
Ekonomistudent till kvalificerat extrajobb Sundsvall Professionals Nord
Däckmontörer till Däckia! Sundsvall Professionals Nord
Däckmontörer till PL Däckservice! Sundsvall Professionals Nord
Däckmontörer till Däck & Fälg! Sundsvall Professionals Nord
Däckmontörer till Berners! Sundsvall Professionals Nord
Vill du arbeta som elkonstruktör? Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till