Jobbet Platschef till Falun sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef till Falun sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som har flerårig erfarenhet inom byggbranschen med projekt- och ekonomiansvar för direktrekrytering till kund i Falun.

Information om uppdraget:

StudentConsulting har den stora äran att hjälpa till vid rekryteringen av en ny Platschef, till ett av Faluns största byggföretag. Vår kund har genomgått en kraftig utveckling sedan starten 1994 och har expanderat till en rad städer i mellansverige.

Du som söker har även stora möjligheter att påverka, både ditt eget arbete och företaget. Det finns även chans till delägarskap, genom att köpa aktier.

Att företaget är personalägt bidrar till ett stort engagemang hos de anställda som gärna kommer med idéer och tankar. Det är en familjär känsla i företaget och teamkänslan är påtaglig.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar rekryteringsprocessen och där kunden sedan anställer kandidaten. Anställningen är på heltid och intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person. Arbetstider är förlagda dagtid, kontorstider. Placeringsort Falun, men beroende på byggen, så kan en del kortare resor förekomma i tjänsten.

Som platschef har du en central roll i dina projekt med ansvar för dess utförande och medarbetare. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Tillsammans med kunniga medarbetare och arbetsledare, leder du arbetet mot mål och har förmågan att motivera andra. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget, samt ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs.

Detta söker vi:

Du som söker har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större projekt samt nyproduktion. Som ledare är du van att hantera beslut och driva projekt mot deadlines och nå mål. Vi tror att det i din bakgrund finns exempelvis en byggteknisk utbildning eller flerårig erfarenhet från liknande befattning. Som person har du rätt inställning vilket innebär att du är engagerad och jordnära. Du arbetar för en bra teamkänsla och har roligt på arbetet. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi arbetar löpande med urval och intervju, så stämmer du in på beskrivningen ovan, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47187

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till