Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Platschef till Byggnadsaktiebolaget Gösta Bengtsson, Malmö jobb i Malmö på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Platschef till Byggnadsaktiebolaget Gösta Bengtsson, Malmö på Intenso Teknikrekrytering

Platschef till Byggnadsaktiebolaget Gösta Bengtsson, Malmö

Intenso Teknikrekrytering Malmö, Skåne län Heltid


Platschef byggproduktion
Malmöregionen
Byggnads AB Gösta Bengtsson är i en spännande tillväxtfas med en årlig produktion om cirka 200-300 bostäder per år och många nya projekt på gång. Nu förstärks verksamheten med ytterligare en platschef till Malmöregionen.  

'Den stora fördelen med detta jobbet är de växlande arbetsuppgifterna och möjligheten till stort ansvar under frihet. Man ges möjligheten att själv styra över sin arbetsplats och kan sträva efter att arbetet utförs enligt det riktlinjer man själv skapar.'

- Jimmie Strömdahl, Arbetschef

Om tjänsten
Som platschef har du en viktig och central roll i våra projekt. Du är med från projektering till slutbesiktning och överlämnande till kund. Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, kvalitet och ekonomi. Du ingår i ett team med entreprenadingenjör och arbetschef. Det ingår i tjänsten att leda våra underentreprenörer samt i förekommande fall vår egen personal.

Arbetsplatserna är i huvudsak iMalmöregionen.

Din profil
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och flerårig arbetslivserfarenhet av planering och arbetsledning inom byggproduktion, som arbetsledare eller platschef.

För att lyckas i rollen som platschef är det viktigt att kunna skapa goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra och med ditt goda ledarskap och kommunikation skapar du ett gott arbetsklimat och engagemang i och för projekten.

Vi erbjuder
Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal samt erbjuder:

  • Friskvård
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Utbildningsmöjligheter
  • Karriärsteg
  • Team-aktiviteter
  • Planerar ditt eget arbetsschemaKontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Byggnads AB Gösta Bengtsson
Byggnads AB Gösta Bengtsson är ett bygg- och fastighetsbolag med lång erfarenhet. Vi strävar ständigt efter hög kvalitet i allt vi utför och att kunden skall känna stor kundnöjdhet. Vår huvudsakliga verksamhet är att producera bostäder åt våra kunder och samarbetspartners. I nuläget har vi en årlig produktion om cirka 200-300 bostäder per år. I det egna fastighetsbolaget har vi cirka 60 lägenheter vilket utökas via egna nya byggprojekt. Bolaget har idag 20 medarbetare och med samarbetspartners inräknat sysselsätter vi cirka 70 personer.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: aec1a93193b7448aa41ed6185a003c