Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Platschef till Bergnäset i Örnsköldsvik job in Örnsköldsvik at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Platschef till Bergnäset i Örnsköldsvik på Poolia

Platschef till Bergnäset i Örnsköldsvik

Poolia Örnsköldsvik, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen hos ett företag med mycket gott anseende på marknaden? Är du dessutom en duktig och erfaren ledare? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vi jobbar med ett löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt. Den här tjänsten är med placering i Örnsköldsvik och för dig som bor på annan ort finns möjlighet att veckopendla.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Platschef ansvarar du för projekten, från försäljning, kontraktsskrivning, projektplanering till genomförande. Du har resultatansvar och ansvarar för projektens intäkter och kostnader. Du har personalansvar för arbetsledare, förmän och ställningsbyggare. Beroende på projektens omfattning varierar antalet och vid behov anlitar vi underentreprenörer.

Ett av dina viktigaste uppdrag är att säkerställa en god och säker arbetsmiljö för våra medarbetare, kunderna och dig själv. Som kundansvarig ansvarar du för att ha nära och kontinuerliga dialoger med kunderna för att leverera de bästa lösningarna. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder. Inom Bergnäset finns olika stödfunktioner till din hjälp inom exempelvis försäljning, inköp, kalkyl, arbetsmiljö, HR mm.

Vem är du?
Vi vill att du har drivit ett antal projekt, som arbetsledare, platschef eller projektledare inom antingen bygg-, service- eller
entreprenadbranschen. Önsketänkande är naturligtvis att du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen och teknisk utbildning inom bygg- och anläggning från yrkes- eller högskola.

Du är trygg i rollen som ledare och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för din verksamhet och sedan förmedla detta till dina medarbetare på ett sätt som skapar engagemang. Du har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer.

Du är resultatinriktad och har kunskap om budget- och prognosarbete och hur du skapar kontroll på din verksamhet. Du är bekväm med att arbeta i olika datamiljöer och har erfarenhet av anbuds- och kontraktsfrågor samt av inköp av UE och material. Att driva flera parallella projekt kräver att du kan planera och organisera dina och andras arbetsuppgifter.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du inse att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunden och dig själv.

Om verksamheten
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se


I denna rekrytering samarbetar Bergnäset med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Bergnäset. Vi jobbar med löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Rekommenderade jobb

Platschef till Bergnäset i Örnsköldsvik
Poolia Örnsköldsvik Heltid
Träindustriarbetare för kommande uppdrag i Rundvik
Lernia Västerbottens län - Nordmaling Heltidsanställd
Ej angett
Behandlingspedagog, Vemyra
Statens Institutionsstyrelse Västernorrlands län - Sollefteå Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59844