Jobbet Platschef till Art Clinic Stockholm/Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef till Art Clinic Stockholm/Uppsala publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker Art Clinic en Platschef till verksamheterna i Stockholm och Uppsala. På klinikerna arbetar idag drygt 40 medarbetare och verksamheten står inför en kraftig expansion under de kommande åren, främst i Stockholm. Verksamheten är inriktad på estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi.
Du kommer att rapportera direkt till VD och ingå i koncernens ledningsgrupp.

Här kommer du som Platschef få möjligheten att bidra med både din gedigna kunskap inom ledarskap och affärsmässighet, men även agera som en proaktiv lagspelare. Du kommer med ditt genuina engagemang och din nyfikenhet att driva och utveckla Art Clinics verksamhet i östra Sverige.Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du har som chef på uppdrag av VD ansvaret för styrning och samordning med strategisk planering samt budget-, uppföljnings- och personalansvar för dina enheter. Du ansvarar för klinikens tillväxt, resultat och utveckling, och i detta ingår det fulla ansvaret för klinikernas lönsamhet och kvalitet.

Du skall vara trygg i din roll som chef och medverka till att skapa ett väl fungerande team av medarbetare där du ger de anställda de rätta verktygen för att utvecklas i sin roll i verksamheten och entusiasmera medarbetarna.

En stor del av rollen är affärsinriktad, och utgörs av affärsplanering samt att styra verksamheten mot lönsamhet och tillväxt.

 • Prioritet är att fokusera på att öka Art Clinics omsättning inom koncernens tjänsteutbud i östra Sverige
 • Fokusera på att Art Clinic skall vara den ledande specialistkliniken och öka efterfrågan
 • Stärka verksamheten genom att coacha personalen på klinikerna
 • Bredda verksamheten och upprätthålla goda relationer gentemot försäkringsbolag, landsting, sjukhus, skönhetssalonger och vårdcentraler inom regionen


Kvalifikationer och egenskaper

För att passa in och trivas i rollen som Platschef hos Art Clinic söker vi dig som är en proaktiv och driven ledare, med gedigen och bred erfarenhet inom liknade verksamhet inom kommun och landsting eller privat sektor. Du är en entreprenör som vill ta dig an, och på ett affärsmässigt sätt driva och utveckla, verksamheten framåt.

Du är en kommersiell partner som trivs med fullständigt ansvar för en hel verksamhet. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta på ledningsgruppsnivå med ett starkt affärstänk och du är resultatinriktad. Som person är du noggrann, men har förmåga att se till sakers långsiktiga strategiska betydelse.

Utöver dina meriter värdesätter vi egenskaper som prestigelöshet, stark affärsorientering, engagemang, och förmågan att underhålla och skapa nya relationer med intressenter som är viktiga för affären och verksamheten. Du arbetar bra med andra människor, och är en mycket god kommunikatör som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Då den ena kliniken är nystartad så är det viktigt att ha ett lyhört förhållningssätt till uppdraget, som ger stort utrymme för utveckling och löpande förändringar i takt med att verksamheten växer.Utbildning och erfarenhetskrav

 • För uppdraget relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, verksamhetsstyrning eller ledarskap
 • Erfarenhet från att driva en enhet/verksamhet med eget helhetsansvar
 • Gedigen erfarenhet av personalansvar

Du har goda erfarenheter av att leda och utveckla medarbetare, och har vetskapen om att du är en uppskattad ledare som är stark i att både delegera och coacha.Vad erbjuds du?

Art Clinic sitter i fina fräscha lokaler på Sophiahemmet i Stockholm och i centrala Uppsala. Du kommer få arbeta i en verksamhet som erbjuder ett varierande och intressant arbete där du får möjlighet att vara med att driva, påverka och vara delaktig i en nyskapande miljö och möjlighet att göra skillnad i människors liv.

Förutom ett spännande arbete med fantastiska kollegor erbjuds du:

 • Friskvård
 • Privat sjukvårdsförsäkring
 • Förtroendearbetstid
 • Semester 30 dagar

Utöver detta har företaget regelbundet olika aktiviteter som genererar en familjär atmosfär.Om företaget

Art Clinic grundades 1999 och är i dag en av Sveriges ledande specialistkliniker som erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom en rad olika specialiteter, bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi, samt injektionsbehandlingar.

I dag har Art Clinic 190 anställda fördelade över landets kliniker i Göteborg, Uppsala, Stockholm och Jönköping. Mottagningsverksamhet finns även på ett flertal orter i landet.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Art Clinic med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på mejl: [ Link removed ] .

Urvalsprocessen sker löpande med uppehåll under jul- och nyårsveckan och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.


Referens

CB2C0B976FC14C3486B0A327303B6FB0

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till