Jobbet Platschef sökes till kund inom bowlingbranschen i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Platschef sökes till kund inom bowlingbranschen i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är du målinriktad, initiativtagande och tycker om att arbeta i en operativ roll med ansvar? Då är du vår nästa platschef!

Information om uppdraget:

Vår kund öppnade sin första bowlinghall i Norge 2015 och har idag totalt 11 hallar runt om i Norge. De erbjuder sina kunder en upplevelse med bowling, mat och dryck och riktar sig både till företag och privatpersoner. Nyligen öppnade de sin första bowlinghall i Sverige och söker nu efter en platschef som vill vara med på deras resa!

I rollen som platschef är du ytterst ansvarig över både personalen och driften. Dina arbetsuppgifter består bland annat av personal- och resultatansvar, rekrytering och upplärning av ny personal, schemaläggning och lokal marknadsföring. Du kommer till stor del att arbeta operativt och bidra med ett coachande ledarskap och förhållningssätt. I ditt arbete ingår även arbetsuppgifter för driften, som att ta emot besökare, hjälpa till i restaurang och bowlinghall, städning etc.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider och helgtjänstgöring förekommer. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittar rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Du som söker har tidigare arbetat inom service- eller restaurangbranschen och har haft personalansvar. Om du dessutom har erfarenhet från bowlingbranschen är det meriterande. Som person är du en teamspelare med hög servicenivå. Du är utåtriktad, serviceminded, prestigelös och motiveras av att arbeta efter mål och rutiner. Det har goda datorkunskaper och kan hantera Officepaketet och gärna har erfarenhet av Quinyx. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift, där språkkunskaper i norska är meriterande. Vi håller löpande intervjuer, så skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42013

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Management - chef - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.