Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Platschef sökes till Glassbolaget i Borlänge jobb i på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Platschef sökes till Glassbolaget i Borlänge på Uniflex

Platschef sökes till Glassbolaget i Borlänge

Uniflex Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker för direkt anställning hos Glassbolaget D&S AB`s en platschef till Borlänge. Glassbolaget D&S NSV AB är en privatägd grossist med huvudinriktning på försäljning och distribution av GB glace (www.gb.se) samt Varsego (www.varsego.se) till livsmedels och servicehandeln i Svealand sedan 1956. Bolaget har kontor och lager i Enköping, Uppsala, Borlänge, Örebro och Karlstad. De är vintertid ca 50 anställda och sommartid drygt 100 anställda som servar sina 3600 kunder med försäljning, distribution, kundmaterialhantering och lagerhantering. Vi söker dig som vill driva, utveckla och ansvara för verksamheten i Dalarna. Du kommer i din roll som platschef att ansvara för försäljning och distribution av produkter till både befintliga och nya kunder inom livs och servicehandeln. Du kommer även ansvara för kontorets intäkts och resultatbudget, personal samt miljöarbetet. Samt ansvara för att verksamheten bedrivs enligt krav från myndigheter och med hänsyn till miljön. Platschefen rapporterar till grossistägaren/VD som har det övergripande ansvaret för företaget/regionen. Huvudsakliga arbetsuppgifter: •Planera och leda arbetet så att målsättningarna från tid till annan nås •Personalansvar med rekrytering •Upprätta handlingsplaner för den långsiktiga försäljningsutvecklingen av produkter på distriktet samt delta aktivt vid GB:s och Varsego:s säljkonferenser •Övergripande ansvar för distriktets bilar, lokaler, kundmaterial och övriga inventarier Arbetstid: Måndag-fredag kl. 07-16, förtroendetid Tillträde: Senast i november/december Lön: Efter överenskommelse

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av personalledning och drivs av att leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Du är en sann entreprenör och är inriktad på att uppnå resultat. Du tycker om att göra affärer, har en stark servicekänsla och är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer såväl internt som externt. För att passa för tjänsten behöver du vara självständig, drivande och prestigelös. Krav: • dokumenterad erfarenhet av personalledning • kunskaper inom ekonomi och administration • god datavana främst inom Office-paketet • B-körkort, c-körkort är meriterande Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55433