Jobbet Platschef sökes till Erlandsson Bygg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef sökes till Erlandsson Bygg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren platschef med bakgrund inom entreprenadbranschen ute efter nästa utmaning? Trivs du inom ledarskap och projektledning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Erlandsson Bygg i Syd AB täcker idag hela Skåne och växer stadigt i det expansiva Öresundsområdet inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Vi är idag ca 200 drivna Erlandssonare med en årlig omsättning på ca 700Mkr och en historisk tillväxt om ca 100Mkr/år sen starten 2010, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Sydsverige. Vårt huvudkontor finns i Malmö, men vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Som Platschef på Erlandsson i Syd AB erbjuds du en central roll i projektets utförande. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten.

Övergripande arbetsuppgifter:
- Fatta ekonomiska beslut gällande produktionsfrågor så som anbud, inköp av underentreprenörer, ÄTOR, leverantörer och material
- Fortlöpande budget & resultat uppföljning och rapportering
- Aktivt medverka i produktionsstartmöten
- Organisera och planera produktionen
- Ta fram produkt- och metodval
- Proaktivitet i resurs/personal planering utifrån upprättad tidsplan
- Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
- Avropa köp
- Aktivt medverka vid upphandling av UE, inklusive leverantörsbedömning och KMA-säkring
- Ansvarar för arbetet med projektekonomi, prognosarbete och attestansvarig

Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt hos Erlandsson Bygg. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet som platschef inom bygg- och entreprenadbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av ledning av såväl personal som underentreprenörer. En ingenjörsutbildning inom byggområdet är meriterande, men inte ett krav.

Vi söker dig som stämmer in på värderingarna Laganda - Ansvarsfull - Personlig. Du vill genom ditt strukturerade och motiverade arbetssätt driva projekt framåt. För att lyckas i rollen ser vi att du är organiserad, kommunikativ och har hög arbetsmoral. Krav för tjänsten är även B-körkort.

Låter detta intressant? Sök redan idag, då vi har en löpande rekryteringsprocess.

Sökord: Platschef, Arbetschef, Produktionschef, Arbetsledare, Anläggning, Byggledare, Entreprenad, Byggingenjör, Byggnad, Erlandsson

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49660

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till