Jobbet Platschef och driftsansvarig till datacenter i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef och driftsansvarig till datacenter i Malmö publicerad av Coromatic AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en ledare med erfarenhet från process- eller databranschen?  Trivs du med att vara med från början och sätta arbetsrutiner och strukturer på plats?  Vill du ansvara för att leda en driftsorganisation i ett nybyggt datacenter med kapacitet upp till 800 Megawatt?  Då är det dig vi söker! 

Hos Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med från start och bygga ett framgångsrikt team.  Välkommen med din ansökan redan idag!


ansvarsområde.

Coromatic har fått det spännande uppdraget att driva den operativa driften och underhållet av en av våra kunders nybyggda datacenter i Malmö. Som platschef ansvarar du för verksamheten i datacentret. Du är med från start i uppdraget, och kommer att få chansen att påverka från dag 1. 

I din roll ingår budget- och resultatansvar, personalansvar och verksamhetsansvar. Du är Coromatics representant mot kunden och säkerställer leveransen mot kontrakt. Några av dina viktigaste leveransfaktorer kommer att vara medarbetarnöjdhet, arbetsmiljö & säkerhet, kundnöjdhet och omsättning & resultat. För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och uppskattar ordning och reda. Rollen innebär både operativt, taktiskt och strategiskt arbete. 


arbetstider.

Heltid, måndag-fredag. 


kvalifikationer.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:

•         Erfarenhet av att arbeta med kritisk verksamhet så som t.ex. datacenter eller inom processindustri

•         Du är en erfaren ledare och van vid verksamhetsutveckling och att driva och motivera ett team mot uppsatta mål

•         Erfarenhet av att arbeta med ITIL, ISO eller liknande kvalitetssystem

•         Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift

På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som är affärsinriktad, och drivs av att utveckla organisationen och dina medarbetare. Du är kommunikativ och lösningsinriktad. Du arbetar med struktur och har en bra förmåga till att skapa arbetsprocesser och rutiner.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Branscherfarenhet från exempelvis process- eller databranschen. Ledarskapserfarenhet.


ansökan.

2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sofie Berg, Rekryteringskonsult, 0729889508

Referens

201297307

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till