Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Platschef Byggentreprenad till Peterson & Hansson Byggnads AB, Halland jobb i Varberg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Platschef Byggentreprenad till Peterson & Hansson Byggnads AB, Halland på Intenso Teknikrekrytering

Platschef Byggentreprenad till Peterson & Hansson Byggnads AB, Halland

Intenso Teknikrekrytering Varberg, Hallands län Heltid
Platschef byggentreprenad
Hallandsregionen

Peterson & Hanssons Byggnads AB, är i en spännande tillväxtfas och förstärker verksamheten med ytterligare en platschef inom byggentreprenad i Hallandsregionen. Peterson & Hanssons erbjuder ett arbete i en spännande och dynamisk miljö med stora möjligheter att vara med och bidra till både din egen och företagets utveckling. 

”Jag har arbetat på Peterson & Hansson i 11 år. Jag är utbildad byggnadsingenjör och lockades av mångsidigheten, här finns allt ifrån mindre servicejobb till kommunala avtal och riktigt stora entreprenadjobb.

Det är en riktigt rolig arbetsplats! Man har stora möjligheter att påverka och vara delaktig i beslut för att utveckla företaget. Vi går alltid den väg vi tror på mest utan att försöka vara som alla andra. Nya idéer och förslag uppskattas så man känner verkligen att man kan vara med i utvecklingen av Peterson & Hansson.

Stämningen i teamet är väldigt trevlig och gemytlig! Vi sitter alltid och äter ihop och ingen är rädd för att hoppa in att hjälpa till där det behövs. Vi har rak och tydlig kommunikation och lägger stor tillit till varandra.”

- Martin Cronholm, platschef

Om tjänsten
I rollen som platschef leder och driver du arbetet i ett eller flera pågående projekt, beroende på projektens storlek och komplexitet. Det är ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenheter. Du kommer att: 

 • ansvara för planering och produktionsstyrning i projekten
 • utveckla och leda teamet på arbetsplatsen och ta ett helhetsansvar för att ni tillsammans genomför projekten med en hög kvalité och med en nöjd kund
 • ansvara för uppföljning av projektets tidsplan, kvalité- och arbetsmiljö samt för resursplanering och kontakt med beställare
 • ansvara för att projektinköp planeras, fördelas och genomförs i enlighet med gällande rutiner
 • ansvara för förhandlingar och uppmätningar och tilläggsarbeten gentemot beställaren

Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person är strukturerad och noggrann, lösningsorienterad, affärsinriktad och en god ledare med förmåga att skapa ett starkt team som sätter kvalité och arbetsmiljö högt på agendan. Som ledare är du tydlig och kan delegera ansvar, men är samtidigt beredd att aktivt stötta dina medarbetare ute på arbetsplatsen. Utveckling och nya arbetsuppgifter är något du välkomnar och ser som spännande utmaningar.

Kvalifikationer

 • byggteknisk utbildning
 • minst 5 års erfarenhet av att leda byggproduktion
 • kunskap i entreprenadjuridik
 • bra på att skapa långsiktiga kundrelationer
 • god datorvana

”Peterson & Hansson jobbar för att utveckla platsen där vi själva verkar och bor. Vi vill vara det naturliga valet som arbetsgivare och entreprenör. Vi är ett spännande företag med stora möjligheter att utvecklas och vi är många positiva och drivna medarbetare. Vi har många långsiktiga, etablerade och nöjda kunder, inom både byggservice och entreprenad. Vi tar ansvar för hela kedjan, från kalkyl till eftermarknad med egen personal.

Peterson & Hansson har en platt organisation med korta beslutsvägar där alla får göra sin röst hörd. Medarbetarnas hälsa och trivsel ligger högt på agendan då vi ser medarbetarna som vår viktigaste resurs. Här jobbar man med frihet under ansvar. Vi är ett familjärt och nära företag med fokus på bl.a. trivsel, säkerhet, miljö och hållbarhet.

För att trivas i denna tjänst är det viktigt att man är ansvarstagande, prestigelös, och nyfiken. Vi söker någon som älskar utmaningar, är flexibel, driven och kommunikativ med ordningssinne.”

- Tony Nilsson, VD och delägare

Vi erbjuder
Vi har tydliga värderingar och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, samt kompetenta och trevliga arbetskamrater som gillar att ha roligt på jobbet. Utöver detta erbjuder vi även kollektivavtal, tjänstebil, friskvårdsbidrag, bonussystem, trivselaktiviteter.

Drivna, glada och kompetenta medarbetare är viktigt för oss. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vi fortsätter att växa, tack vare våra nöjda kunder och vår kompetenta personal. Vi värnar om att vara det nära och familjära företaget som klarar av både de små och de stora jobben. Vi har fyra värdeord som ska genomsyra hela vår verksamhet och allt vi gör.

 • GEMENSKAP – Vi ska erbjuda en arbetsplats där man trivs, känner gemenskap och får sin röst hörd
 • RESPEKT – Vi ska visa varandra respekt i vårt bemötande och agerande
 • YRKESSTOLTHET – Vi ska vara stolta över vårt kunnande och yrkesutövande
 • SÄKER ARBETSPLATS – Våra arbetsplatser ska vara säkra och hälsosamma

Dessa värden bygger den PH-anda som präglat vår verksamhet ända sedan 1963.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Peterson & Hansson Byggnads AB har varit i branschen sedan 1963. Idag är vi ett av Hallands största byggföretag med kunder från Båstad i söder till Kungsbacka i norr. På huvudkontoret i Falkenberg sitter vi ca 20 tjänstemän av totalt 45. Utöver vårt kontor i Falkenberg har vi kontor i Halmstad, Laholm och Varberg. Där ser vi till att våra närmare 160 yrkesarbetare har alla förutsättningar att klara sina jobb på bästa sätt. Vi utför både servicearbeten och entreprenadarbeten, stora som små, åt privatpersoner, företag och offentlig verksamhet. 

Vår drivkraft är att aktivt och hållbart medverka till att utveckla platsen där vi själva lever, arbetar och bor. Vi levererar därav alltid bygg- och byggservicetjänster av god kvalitet samtidigt som vi värnar om miljön, tar hand om våra medarbetare och är en ärlig och flexibel partner till våra kunder. Högt på vår agenda står trivsel, både för våra kunder och för våra medarbetare. Nöjda och återkommande kunder är viktigt för oss. Därför lyssnar vi på våra kunder, tar ansvar för allt vi lovar och finns med våra kunder från början till slut.

Läs mer om Peterson & Hansson Byggnads AB: [ Link removed ]

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 311f5868300a4393a71543a265169b