Jobbet Platschef / entreprenad / anläggning / bygg / projekt har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Platschef / entreprenad / anläggning / bygg / projekt publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Varberg

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund inom bygg och anläggning och vill jobba på ett framgångsrikt byggföretag där ditt driv och engagemang verkligen uppskattas? Då tror vi att detta kan vara rollen för dig.

Om företaget

Tage & Söner startade sin verksamhet 1959 och har 220 medarbetare i koncernen. De har det mindre företagets fördelar med korta beslutsvägar och samtidigt en bred erfarenhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. Efter 60 år i branschen vet Tage & Söner att alla delar är viktiga för framgångsrika projekt, såsom material, maskiner och människor. Man har byggt allt från industrianläggningar och offentliga byggnader till kontor och bostäder. Framgången bygger på yrkesskickliga och erfarna medarbetare, en stark vilja och ett stort engagemang. Tage & Söner har kontor i Varberg, Halmstad, Göteborg, Jönköping och Smålandsstenar.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef har du det övergripande ansvaret för dina projekt där du leder byggprocessen från start till färdigt objekt. Du ansvarar för att projekten uppförs enligt gällande handlingar, följer lagar, regler och för att arbetsmiljöarbetet hanteras korrekt. Vidare tar du fram underlag för ekonomisk uppföljning, håller i byggmöten och leder de medarbetare du har personalansvar för samt de underentreprenörer som arbetar i ditt projekt. Därtill arbetar du, tillsammans med andra platschefer, med samordningen av personalresurser och att driva företaget framåt. Eftersom du har det övergripande ansvaret är du en nyckelpersonen både i det operativa och det strategiska arbetet.

Formella krav

• Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen • Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • B-körkort • Obehindrade kunskaper i svenska i tal och skrift Som person driver du självständigt ditt arbete framåt och har förmågan att styra ditt team engagerat mot gemensamma mål. Här trivs du som motiveras av resultat och arbetar lösningsorienterat för att nå dina mål. Vidare har du en analytisk och strategisk förmåga att driva dina projekt med ekonomisk insikt. Som ledare skapar du förutsättningar för delaktighet, är strukturerad och tydlig i din kommunikation.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Tage & Söner. Start: Enligt överenskommelse Plats: Varberg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: platschef, arbetsledare, entreprenad, entreprenadjuridik, bygg, ingenjör, byggnadsingenjör, byggingenjör, byggsektorn, projekt, projektsamordning, projektledning, anläggning, mark, schakt, produktion, heltid, Varberg

Referens

2474001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till