Jobbet Plant Controller till BENTELER Automotive Skultuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Plant Controller till BENTELER Automotive Skultuna publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Skultuna

Arbetsbeskrivning

Vi på BENTELER står inför en spännande tillväxtresa och ska nu tillsätta en Plant Controller som vill utvecklas tillsammans med oss. Har du ett brinnande intresse för siffror och framgångsrik produktionsverksamhet så kan detta vara något för dig!   

Hos oss kommer du att arbeta nära produktionen och vara en del i ledningsgruppen, och därigenom vara med och påverka den ekonomiska utvecklingen. Din arbetsdag som Plant Controller innebär att du har fullt ansvar för rapporteringen av verksamheten lokalt. Du arbetar nära VD och ledningen med finansiell, analytisk och administrativt arbete genom att beräkna, rapportera, analysera och bevaka KPI och marginaler samt ansvara för att driva budget- och forecast processer. I tjänsten ingår daglig uppföljning och analys av mål i nära samarbete med våra produktions-, projekt och planeringsavsnitt. Förutom nära samarbete med den lokala verksamheten, har du även internationella kontakter med regionens och moderbolagets ekonomifunktioner. 

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande roll och som nu vill ta nästa kliv i din karriär. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionscontrolling liksom erfarenhet av arbete i tillverkande industri med internationella inslag.   

Goda Excel kunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem är en förutsättning. Du har lätt för att se helheter, sammanhang och gillar analyser, i syfte att göra skillnad i praktiken och förbättra vår verksamhet. Du trivs att arbeta i ett snabbväxande företag med högt tempo där du pendlar från det operativa till det strategiska. Leverera under tidspress är du van vid. Vidare ingår mycket samarbete och kontakter, vilket ställer krav på god förmåga att kommunicera och förklara på ett pedagogiskt sätt, på både svenska och engelska.

Som person har du ett stort driv och du får saker att hända. Att lyfta blicken och se helheten är ett naturligt angreppssätt för dig. Du använder sedan din skarpa analytiska förmåga och kan se detaljer och du är mycket noggrann. Skinn på näsan är ett väl använt uttryck och som stämmer väl överens med din personlighet tillsammans med egenskaper som lyhörd, kommunikativ och prestigelös. 

Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete i rollen som Plant Controller i en dynamisk organisation med internationella inslag. Hos oss får du bidra och samtidigt utvecklas, och du blir en viktig del i vår spännande utveckling.

BENTELER Automotive Skultuna AB är en av BENTELER koncernens ledande enheter för utveckling och produktion av säkerhetssystem och andra strukturella komponenter i aluminium till europeiska bilproducenter. Vi är i dagsläget ca 150 st anställda, varav ca 125 kollektivanställda och 25 tjänstemän.
Läs mer på 
www.benteler.com

BENTELER makes it happen!

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 19 december, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Referens

norenlindholm1875

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till