Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Plant Controller till BENTELER Automotive i Skultuna jobb i Skultuna på Benteler Automotive Skultuna AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Plant Controller till BENTELER Automotive i Skultuna på Benteler Automotive Skultuna AB

Plant Controller till BENTELER Automotive i Skultuna

Benteler Automotive Skultuna AB Skultuna, Västmanlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

BENTELER står inför en spännande tillväxtresa och vi ska nu tillsätta en Plant Controller som vill utvecklas tillsammans med oss. Har du ett brinnande intresse för siffror och produktionsverksamhet så kan detta vara något för dig!

Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete i rollen som Plant Controller i en dynamisk organisation med internationella inslag. Hos oss får du bidra och samtidigt utvecklas, och du blir en viktig del i vår spännande utveckling.


ansvarsområde.

Hos BENTELER kommer du att arbeta nära produktionen och vara en del i ledningsgruppen, och därigenom vara med och påverka den ekonomiska utvecklingen. 

Din arbetsdag som Plant Controller innebär att du har fullt ansvar för rapporteringen av verksamheten lokalt. Du arbetar nära VD och ledningen med finansiell, analytisk och administrativt arbete genom att beräkna, rapportera, analysera och bevaka KPI och marginaler samt ansvara för att driva budget- och forecast processer. 

I tjänsten ingår daglig uppföljning och analys av mål i nära samarbete med våra produktions-, projekt och planeringsavsnitt. Förutom nära samarbete med den lokala verksamheten, har du även internationella kontakter med regionens och moderbolagets ekonomifunktioner.


kvalifikationer.

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande roll och som nu vill ta nästa kliv i din karriär. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionscontrolling liksom erfarenhet av arbete i tillverkande industri med internationella inslag.

Goda Excel kunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem är en förutsättning. Du har lätt för att se helheter, sammanhang och gillar analyser, i syfte att göra skillnad i praktiken och förbättra vår verksamhet. Du trivs att arbeta i ett snabbväxande företag med högt tempo där du pendlar från det operativa till det strategiska. Leverera under tidspress är du van vid. Vidare ingår mycket samarbete och kontakter, vilket ställer krav på god förmåga att kommunicera och förklara på ett pedagogiskt sätt, på både svenska och engelska.

Som person har du ett stort driv och du får saker att hända. Att lyfta blicken och se helheten är ett naturligt angreppssätt för dig. Du använder sedan din skarpa analytiska förmåga och kan se detaljer och du är mycket noggrann. Skinn på näsan är ett väl använt uttryck och som stämmer väl överens med din personlighet tillsammans med egenskaper som lyhörd, kommunikativ och prestigelös.


ansökan.

2021-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: : I denna rekrytering samarbetar BENTELER Automotive  med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, [ Email address blocked ] eller 070-368 18 82 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se.
 

Rekommenderade jobb

Plant Controller till BENTELER Automotive i Skultuna
Benteler Automotive Skultuna AB Skultuna Heltid
Controller, Sundsvall
Poolia Sundsvall Heltidsanställd
controller till kund i eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352766