SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Planning Manager på ValueOne

Planning Manager

ValueOne Landskrona, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

ValueOne rekryterar en Planning Manager till vår kund BorgWarner i Landskrona. Har du tidigare erfarenhet från liknande ledande positioner inom tillverkande industri? Trivs du i roller där du får möjlighet att påverka och utveckla personal och processer? Då kan BorgWarner erbjuda dig ett mångfacetterat arbete i ett företag inom fordonsindustrin som drivs av stark teknikutveckling.

BorgWarner är en global ledare inom rena och effektiva tekniklösningar för förbrännings-, hybrid- och elfordon. Vi förbättrar effektiviteten, utsläppen och prestandan för fordon runt om i världen, genom att använda smart vetenskap för att utveckla innovationer för att hantera olika fordonsföreskrifter, konsumenternas krav på biltillverkare.

BorgWarner i Landskrona är en del av DTS (Drivetrain Systems). Här på vår plats arbetar cirka 650 personer, varav drygt hälften i vår produktion. BorgWarner drivs av människor som tycker om att utveckla sina färdigheter och har ett ständigt fokus på resultat. Vi är stolta över vårt produktledarskap, traditionen av innovation och vår förmåga att prestera i världsklass. Vi arbetar alltid för att öka potentialen för vårt företag och våra anställda.

Om rollen

I rollen som Planning Manager ansvarar du för teamet för produktions-, material- och leveransplanering som består av åtta planerare samt för att säkerställa flödet i produktion. I ditt ansvarsområde ligger också ansvar för leveransplanering och utveckling av planeringsprocessen. Du arbetar tvärfunktionellt med övriga avdelningar på företaget och rapporterar till BorgWarners Supply Chain Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda planeringsarbetet för produktion, material och leveranser.
  • Analysera data, driva förbättringsaktiviteter och projekt för att utveckla planeringsprocessen.
  • Rapportera nyckeltal och prognoser kopplade till verksamheten.
  • Ekonomisk uppföljning, leverera data till budgetprocessen och utveckla rapporteringsverktygen.
  • Driva program- och planeringsmöten.
  • Hantera kundreklamationer inom logistikprocessen.
  • Deltaga i kundmöte gällande planerings- och logistikfrågor.
Erfarenhet och kompetens

Den vi söker till tjänsten bör ha minst fem års arbetserfarenhet inom produktions- och materialplanering samt lagerstyrning från tillverkningsindustrin. Du har arbetat några år inom tillverkande industri och har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla personal. Utbildning på högskole- eller universitetsnivå är meriterande, liksom bakgrund inom fordonsindustrin. Svenska på grundläggande nivå samt flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Vi förutsätter också att du har god datorvana och behärskar affärssystem såsom SAP och MS Office (företrädesvis Excel).

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Du är en naturlig ledare med starkt eget driv som har lätt för att fatta beslut och driva igenom projekt. Dina analytiska, sociala och kommunikativa förmågor är väl utvecklade och du trivs i en organisation med högt tempo och höga förväntningar. Vidare är du en strukturerad person med hög integritet och god förmåga till självständigt arbete.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone2070