Jobbet Planeringssekreterare till Skolstart Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Planeringssekreterare till Skolstart Malmö publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Till vår nystartade verksamhet Skolstart Malmö söker vi nu en planeringssekreterare!

Som planeringssekreterare är du spindeln i nätet kring administrationen av processen kring inskrivning av nyanlända elever till Malmös grund- och gymnasieskolor. Du ser till att grundskoleeleverna blir inskrivna i Extens och att kartläggningsprofilerna kopplat till varje elev diarieförs. Du är en viktig länk mellan Skolstart Malmö och Skolplaceringsenheten på grundskolan och mellan Skolstart Malmö och Antagningsenheten på gymnasiet. Du har också kontakt med skolorna som tar emot kartläggningarna. Viss statistik och rapporthantering ingår i tjänsten. Utöver detta kommer du även ansvara för utredningsuppdrag för kommunövergripande insatser, se över och uppdatera informationsmaterial/riktlinjer. I rollen kommer du ha många olika kontaktytor och du behöver kunna samarbeta med alla både inom och utanför förvaltningen för att lösa dina arbetsuppgifter.Kvalifikationer

Du som söker har en akademisk examen på minst 180 hp, helst inom samhällsvetenskap eller pedagogik. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter där du drivit processer inom skolväsendet eller på egen hand administrerat större processer/projekt. För att vara aktuell för uppdraget ska du dessutom ha erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation, gärna inom skolverksamhet.

Då du i rollen behöver kommunicera information i skrift behöver du vara duktig på att skriva rapporter och utredningar samtidigt som du är flytande i svenska, både i tal och skrift. Som planeringssekreterare ska du kunna möta och kommunicera med olika målgrupper, såväl utom som inom förvaltningen på ett sakligt och förtroendeingivande sätt med hög integritet. Du ska ha ett arbetssätt präglat av service och noggrannhet och du ska tycka om att samarbeta. Du betraktar dem du möter som kompetenta och resursstarka. Du ska ha förmåga att ansvara för och driva frågor självständigt. Du har god förmåga att sätta dig in i olika tekniska system. Du ska kunna planera och prioritera arbetsuppgifter och du ska lätt kunna förhålla dig till förändrade omständigheter.Om arbetsplatsen

Skolstart Malmö är en liten nystartad enhet belägen mitt i centrala Malmö på Föreningsgatan. Varje år tar Malmö stad emot ca 1000 nyanlända elever till både grundskolan och gymnasiet. På Skolstart Malmö skrivs eleverna in och kartläggs för att få så bra förutsättningar som möjligt inför kommande skolgång. Vi arbetar utifrån den lösningsfokuserade modellen. Den innebär bl a att du ser alla du möter som resursstarka där ordet tillit är ett nyckelord. Vi arbetar utifrån ledorden; tillit, samarbete och utveckling. Ett av våra projekt är digitalisering av processer för att underlätta för Malmöbon.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelseÖvrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202024

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till