Jobbet Planeringssekreterare till enheten för fysisk miljö, Malmö stad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Planeringssekreterare till enheten för fysisk miljö, Malmö stad publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Vi på enheten för fysisk miljö på Malmö stads Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltning söker nu en planeringssekreterare som vill arbeta med ett strategiskt inriktat uppdrag med ansvar för remisser, processer och uppföljning inom arbetsområdet fysisk miljö. 

Som planeringssekreterare kommer du att ge stöd och service till verksamheten i frågor och ärenden som främst rör förvaltningens lokaler. Du kommer bland annat att ansvara för en lokalbehovsplan samt leda strategiska arbetsgrupper inom lokalförsörjning och planering. Du kommer även ansvara för att ta fram, implementera och följa upp ändamålsenliga processer i samråd med olika parter inom verksamheten. Det förekommer även olika form av presentation och utbildning för verksamheten.   Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen, gärna med inriktning mot statsvetenskap, ekonomi, fysisk miljö eller liknande. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som har beskrivits ovan. Vi ser positivt på om du har arbetslivserfarenhet av statlig eller kommunal verksamhet. 

För att trivas i rollen som planeringssekreterare bör dina personliga egenskaper i högsta grad kännetecknas av struktur och en förmåga att planera och prioritera i arbetet. Detta då arbetsuppgifterna är komplexa och kräver stort ansvarstagande där du självständigt kan driva samt slutföra uppgifter.

Vidare består arbetet till stor del av löpande kommunikation med både interna och externa parter och det är därför viktigt att du har en god förmåga att samarbeta med olika professioner och etablera goda relationer till de du arbetar med. Det är även viktigt att du kommunicerar öppet, tydligt och lyhört med såväl kollegor som övriga i din omgivning.

Tjänsten förutsätter att du har god digital kompetens där du snabbt kan sätta dig in i nya program och system. Du behöver ha god kunskap i Office-paketet, gärna med dokumenterad kunskap i Excel och Powerpoint.  

För att vara aktuell för tjänsten ska du behärska svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du även har goda kunskaper i engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss! Om arbetsplatsen

Utbildningskontoret på Storgatan 20 samlar våra centrala stödfunktioner och är organiserat i ett nämndkansli och fyra avdelningar: Avdelningen för kommunikation, medborgarkontakt och antagning, Ekonomiavdelningen, HR-avdelningen samt Kvalitets- och utvecklingsavdelningen. 
Enheten för fysisk miljö är en del av ekonomiavdelningen. Här jobbar fyra medarbetare med specialistkompetenser inom bland annat lokalförsörjning, IT, trygghets- och säkerhetsfrågor.
Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?


Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202139

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till