Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Planeringsledare till Driftenheten på Göteborgs Stads Parkering jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Planeringsledare till Driftenheten på Göteborgs Stads Parkering på Randstad AB

Planeringsledare till Driftenheten på Göteborgs Stads Parkering

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Med alla byggprojekt i staden är Göteborg Stads Parkering en av de mer spännande arbetsplatser du kan tänka dig. Men många nya byggprojekt och omstrukturerande av befintliga parkeringsytor kräver en uppföljning och styrning av våra olika drift- och skötselåtaganden. Nu söker vi därför dig som vill vara med och forma morgondagens parkeringsanläggning och som vill ingå i ett glatt och engagerat team. Du kommer att kunna utveckla dig själv som individ och växa inom ett spännande och utvecklande företag. Du kommer uppleva en hög grad frihet att skapa din egen arbetsdag tillsammans med teamet.


ansvarsområde.

Som Planeringsledare på Driftenheten ansvarar du ihop med dina kollegor för att planera och genomföra driftåtgärder och löpande underhåll för att vidmakthålla befintliga och tillkommande parkeringsanläggningar med avseende på för kunden trygghetsskapande, säkra och välkomnande anläggningar. Exempel på kategorier inom enhetens ansvarsområde är: tillsyn, renhållning och skötsel, belysning, pumpar, oljeavskiljare, portar, hissar. Du agerar som beställare och kravställare inom dina ansvarsområden där driftmöten och avtalsuppföljningar ingår i uppgiften. Framtagning av uppskattade volymer inför prognos- och budgetarbetet inom berörda områden är också något som ingår i arbetet. 

Huvudarbetsuppgiftger:
• Säkerställa driftupplevelsen enligt bolagets riktlinjer.
• Månatliga uppföljningsmöten med de leverantörer där du är avtalsansvarig. 
• Uppföljning/kvalitetssäkring av leverantörernas avtalade SLA:er.
• Utveckla/upprätta drift- och skötselinstruktioner. 
• Utföra stickprovskontroller av leverantörernas utförande.
• Månatliga energiuppföljningar på våra anläggningar samt analys av avvikelser.
• Hantera och dokumentera kundärenden rörande fastigheternas drift/skötsel ärenden via felanmälan.
• Hantera beställningar avseende allt som rör drift, skötsel, tillsyn och löpande underhåll på fastigheterna samt kontrollera att beställd utrustning/åtgärd levererats korrekt.
• Delta i referensgrupper inför upphandlingar.
• Fakturahantering.
• Ständigt förbättringsarbete tillsammans med kollegor och leverantörer.  


kvalifikationer.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning (4-årig teknisk) alternativt YH-utbildning inom bygg, teknik, fastighet eller motsvarande. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av fastighetsbranschen eller Facility Management. Du besitter god kommunikationsförmåga i svenska språket för både tal och skrift. Vidare är du en mål- och resultatinriktad person som har gott ordningssinne samt gillar att ha många bollar i luften. Du har god IT-vana. Körkort är ett krav då arbetsuppgifterna kräver att man håller sig uppdaterad på hur anläggningarna ser ut och fungerar utifrån beställda tjänster.

Som person är du ansvarsfull, noggrann, kommunikativ och sprider härlig energi omkring dig och har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Vidare är du en flexibel och driven person som har förmågan att lösa varje unikt ärende på bästa sätt.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Göteborgs Stads Parkering med Randstad. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen återkom till rekryteringskonsult Petra Pettersson på e-post [ Email address blocked ] . 
Sista ansökan för tjänsten är 2021-10-31
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359191