Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Planeringskoordinator / Planerare för tekniskt underhåll till TRUMPF jobb i Alingsås på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Planeringskoordinator / Planerare för tekniskt underhåll till TRUMPF på Bravura

Planeringskoordinator / Planerare för tekniskt underhåll till TRUMPF

Bravura Alingsås, Västra Götalands län Heltid

Är du en strukturerad person som älskar att vara spindeln i nätet? Drivs du av att koordinera och har tidigare erfarenhet av resurs- eller transportplanering? TRUMPF söker nu en planeringskoordinator till kontoret i Alingsås!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till och med maj år 2022. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TRUMPF. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget samt överrekrytering.

Om företaget

TRUMPF är ett högteknologiskt företag som tillhandahåller verktygsmaskiner och laserteknik, och söker dig som kan möta nya utmaningar med ett öppet sinne. Som ett oberoende familjeföretag erbjuder de dig frihet och förtroende att förverkliga dina idéer i praktiken. Med dig ombord vill de driva på digitaliseringen av tillverkningsindustrin. Deras passion och kreativa drivkraft säkerställer att de är en innovativ kraft – med över 14 000 anställda på över 70 platser över hela världen. Sverigekontoret är beläget i Alingsås och kunderna finns i Sverige och Norge. Idag arbetar cirka 50 personer i verksamheten.

Arbetsuppgifter

I din roll som planeringskoordinator ansvarar du för optimerad reseplanering för resande serviceteknikers uppdrag hos kund. Du ansvarar för intern kommunikation av uppdragstider, avvikelser vid ärenden samt säkerställer tillgänglighet av reservdelar och verktyg till teknikers uppdrag. Utöver det ansvarar du för att planera tekniker till uppdrag hos kund utefter kompetens och prioriteringar, samt fastställer datum i enlighet med kund och tekniker. Planering sker tillsammans med kund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av resurs- eller transportplanering
• Meriterande med erfarenhet från logistikbranschen
• Meriterande med bakgrund inom tekniskt område
• God systemvana
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi söker dig som uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och du tycker att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna. I rollen som planeringskoordinator pratar du med många kunder och du tar gärna första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och är bekväm med andra människor.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: koordinator, planerare, transport, resurs, planering, teknik, service, administration, koordinering, alingsås, göteborg, logistik, omgående, heltid

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3595101