Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Planeringsingenjör jobb i Göteborg på Kretslopp och vatten

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Planeringsingenjör på Kretslopp och vatten

Planeringsingenjör

Kretslopp och vatten Göteborg, Västra Götalands län Heltid


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Planeringsingenjör till anläggningsenheten på Kretslopp och vatten. Enheten tillhör avdelningen Ledningsnät och arbetar med tillsyn, drift och underhåll av vatten- och avloppsrörnät med tillhörande anläggningar. Anläggningsenheten ansvarar för förvaltningens reparation och underhållsarbete på vårt markförlagda ledningsnät, enheten ansvarar också för lagerhållning och upphandling av VA- material, samt planering och samordning av rörnätsprojekt internt och externt.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är planering och beredning av rörnätsprojekt på avdelningen. Du är med och tar fram projekten inklusive projektplanering och bevakar våra intressen under hela processen till färdig produkt. Tillsammans med förvaltningens byggledare ansvarar du för samordning och avstämning mot såväl kollegor som externa entreprenörer. I rollen ingår också arbete med upphandling och inköp inom avdelningen samt materialfrågor.

I rollen ingår att vara ett verksamhetsstöd till enhetschef och stöd till övriga på avdelningen i de frågor som rör verksamheten, projekt, material och upphandlingar.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom området väg och anläggning eller har motsvarande utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom något av områdena projektledning, beredning och planering, eller arbetsledning inom bygg och anläggning eller motsvarande erfarenhet. Kunskap eller erfarenhet om arbete med VA, va-material, kravställning, upphandling arbete i affärssystem/förrådssystem meriteras. Tjänsten kräver B-körkort.

Som person är du samarbetsinriktad och trivs i en roll där du får ta ansvar. Vidare ser vi att du är strukturerad och har en kommunikativ förmåga i dina dialoger med såväl kollegor som leverantörer. Du är trygg i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Samt drivs av att uppnå verksamhetens mål. Då tjänsten innehåller administrativa uppgifter samt att du kommer hålla i möten ser vi att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift i svenska.

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 3 och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo.Övrig information

I Denna rekrytering har vi tagit stöd av Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen var god och kontakta Petra Pettersson [ Email address blocked ] .Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lättare för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är 'Vi gör det lätt att leva hållbart' och vårt jobb är viktigt på riktigt.

Idag växer Göteborg som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till den växande staden genom att bland annat bygga och underhålla staden under marken där vi har ett långsiktigt och hållbart perspektiv på minst 100 år framåt i tiden. Vi arbetar även med att se till att det avfall som staden genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Exempel på detta är vårt arbete med hanteringen av skyfall och dagvatten men även arbetet med att påverka göteborgarens medvetenhet och beteende kring avfall.

Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag - både när vi planerar och utför arbetet. Under våren 2020 har vi flyttat in i nybyggda lokaler vid Alelyckans vattenverk. Här kommer vi vidareutveckla staden för framtiden och våra samarbeten med andra aktörer under många år framöver.

Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna vår hemsida [ Link removed ] och följ oss på Facebook eller Linkedin.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C71599