Jobbet Planeringschef till Transdev i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Planeringschef till Transdev i Stockholm publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Transdev i Stockholm söker en Planeringschef för affärsområde Nord

Känner du dig trygg i din roll som chef och gillar en mix av att arbetsleda och utveckla personal? Har du erfarenhet av verksamheter med stora flöden där god planering är a och o? Transdev i Stockholm söker nu en Planeringschef till affärsområde Nord - välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Planeringschef på Transdev kommer du till ett ett internationellt bolag som visar goda siffror resultatmässigt och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir en central del i företaget och du kommer sitta med i ledningsgruppen för affärsområde Nord som täcker hela Stockholmsområdet och sträcker sig ända upp till Hemavan i Norr. Rollen kommer innebära att du är chef för flera olika områden som inkluderar planering för buss-, tåg- och båttrafik.

Transdev försöker hela tiden ligga i framkant vad gäller den senaste tekniken och metodiken och satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder studiebesök och kurser både inom Sverige och några av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som planeringschef får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Deras värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med ett generöst förmånspaket som inkluderar pensionplan enligt ITP. Du får även ett gruppförsäkringspaket, Rikskortet, ett årligt friskvårdsbidrag samt har ledig halvdag innan röd dag. Transdev anordnar jul- och sommarfester, subventionerad massage och parkering vid kontoret samt flera andra trivselaktiviteter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Planeringschef kommer du ha det övergripande ansvaret över trafikplanerna, en grupp som sitter utspridda runt om i norra Sverige och arbetar med att planera nya och existerande tidtabeller för buss-, tåg- och båttrafik. Du kommer även att säkerställa, utveckla och leda förändringsarbete på längre sikt.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • ge stöd och support till planeringsgruppen, t.ex. genom att se till att kommunikationen mellan affärsområdeschef och trafikplanerare fungerar, ha kontinuerlig dialog med trafikhuvudmän samt övriga externa och interna intressenter
  • driva planeringsteamet för att säkerställa effektiva trafiklösningar och därigenom direkt bidra till lönsamheten inom affärsområdet
  • säkerställa att tilldelade uppgifter levereras på rätt sätt och vid rätt tidpunkt
  • agera stöd och rådgivare i planeringssystemfrågor
  • tillse att utbildningar genomförs för nya planerare i planeringssystem samt tillse att ge kompletterande utbildning vid behov
  • stärka konkurrenskraften genom att följa upp och föreslå förbättringar utifrån nuvarande lagar och avtal
  • aktivt arbeta med att leda utveckling av mål, strategier, styrning och uppföljning inom planeringsarbetet
  • aktivt bidra med din kompetens vid anbudsförfaranden

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt person kan vara på plats. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Bromma med närhet till kollektivtrafik. Det förekommer en del resor i jobbet för att kunna besöka och följa upp medarbetarna som sitter i olika delar av norra Sverige, från Stockholmsområdet ända upp till Hemavan. Resorna kommer dock att oftast innebära att vara borta över dagen.

VEM ÄR DU?

I din roll som Planeringschef är det viktigt att du är en god kommunikatör och förhandlare eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera och förhandla med allt ifrån affärsområdeschefer, trafikhuvudmän och fack. Din resultatorientering och din förmåga att se långsiktiga lösningar kommer vara vitala för organisationen. Vi tror du haft en roll som chef eller teamledare i en verksamhet där planering av mer komplex verksamhet varit central. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

För att trivas i rollen som Planeringschef tror vi att du har ett genuint intresse för personal och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du har goda ledaregenskaper och kan motivera personal även på distans. Du har ett stort intresse för hur stora mängder data så som runt kollektivtrafik och tidtabeller hanteras för att uppnå bästa resultat. Vidare gillar du att att leda strategiska projekt mellan olika delar i företaget för att nå högre lönsamhet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

07773E2F901747B686F10C3195F252BA

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till