Jobbet Planarkitekter, vikariat har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Planarkitekter, vikariat publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Vi söker två kollegor för vikariat på vår planavdelning! Som planarkitekt kommer du ingå i ett av avdelningens team. Du arbetar främst med att handlägga detaljplaner för att skapa en nära, tät, grön och funktionsblandad stad. I avdelningens uppdrag ingår även bygglovshandläggning avseende mark och gröna frågor, lokaliseringsutredningar och andra utredningar gällande stadsbyggnadsfrågor.

Du arbetar självständigt i samråd med övriga kollegor på stadsbyggnadskontoret samt med andra förvaltningar, myndigheter, byggherrar, konsulter och Malmöborna. Vidare driver planavdelningen ett aktivt utvecklingsarbete gällande stadsbyggnadsfrågor i form av metodutveckling, utredningar och skissarbete för områden i staden.

Arbetet som planarkitekt ger dig möjlighet att vara med i den process som formar det framtida Malmö. Det är därför av stor vikt att du har en bred planeringssyn där målet är att skapa en god, attraktiv och välfungerande stad för Malmös invånare, näringsliv och besökare.Kvalifikationer

Vi söker dig som har arkitektexamen (arkitekt, landskapsarkitekt, planeringsarkitekt) eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser relevant. Har du erfarenhet av detaljplanearbete och stadsplaneringens tidiga gestaltande skeden är det meriterande men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. God kännedom om plan- och bygglagen och Auto Cad (gärna Fokus detaljplan) är en fördel. Mycket goda språkkunskaper i svenska såväl i tal som i skrift krävs och goda kunskaper i engelska är meriterande.

För att trivas i tjänsten är du van vid att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar. Du planerar och strukturerar ditt arbete och vi ser att du har en lösningsorienterad inställning. Eftersom vi arbetar i team söker vi en person som uppskattar samarbete och som har lätt för att skapa nätverk och bygga goda relationer, såväl inom som utanför förvaltningen. Du har god kommunikativ förmåga och kan anpassa dig till olika målgrupper, det gäller såväl i tal som i skrift. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Planavdelningen med sina tre planenheter och cirka 50 medarbetare, är en av stadsbyggnadskontorets fem avdelningar. Tillsammans med Malmöborna och stadsbyggnadsprocessens aktörer är planavdelningen drivande i Malmös utveckling som en attraktiv och hållbar stad, både genom att forma nya stadsdelar och genom omvandling av befintliga stadsmiljöer.

Stadsbyggnadskontoret är en myndighet för plan-, bygg- och lantmäterifrågor. Förvaltningen arbetar med översiktlig planering, detaljplanering, fastighetsbildning, bygglov, mätning och kartläggning. Stadsbyggnadskontoret arbetar för Malmöborna, byggmarknadens olika aktörer och övriga verksamma i Malmö. Tillsammans med andra förvaltningar skapar våra 230 medarbetare förutsättningar för en stad som är hållbar och attraktiv att bo och verka i. Hos oss får du alla förmåner av trygghet och flexibilitet man kan förvänta sig av en offentlig arbetsgivare. Den allra största förmånen, som vi ser det, är att tillsammans med professionella kollegor få göra skillnad på riktigt för Malmö och Malmöborna.Information om tjänsten

Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse. Båda vikariaten är 11 månader.Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker via ett nytt rekryteringssystem. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering, kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20201971

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till