Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Plåtslagare till Storfors Plåt jobb i Piteå på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Plåtslagare till Storfors Plåt på Uniflex

Plåtslagare till Storfors Plåt

Uniflex Piteå, Norrbottens län Heltid
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet inom plåtslagaryrket? Är du driven, har förmågan att arbeta självständigt och söker nya utmaningar? Då är det dig vi söker! Storfors Plåt växer och vi söker nu plåtslagare till Piteå. Tjänsten är på heltid med start omgående. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Som plåtslagare kommer du att arbeta brett med allt från byte av hängrännor och enklare montage till bandtäckning och skivtäckning.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är driven, har ett säkerhetstänk och arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Du är serviceinriktad och har en förmåga att bemöta kunder på ett bra sätt samtidigt som du bidrar med positivitet i arbetsgruppen. Du som söker har: • Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom området • B-körkort Det är även meriterande om du har: • Fallskyddsutbildning • Certifikat inom heta arbeten • Liftubildning


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56378