Jobbet Plåtslagare till företag i bilbranschen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Plåtslagare till företag i bilbranschen! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad och självgående person som vill vara med och bidra till vår kunds framgångar? Har du intresse för bilbranschen och vill ha ett roligt jobb på ett marknadsledande, framgångsrikt och väletablerat företag? Läs då vidare!

Information om uppdraget:

Vår kund arbetar med försäljning och service av bilar. De har spetsutbildad personal med rätt utbildning och programutrustning med rätt diagnos. Allt för att kunna uppfylla samtliga behov som krävs vid service och reparation av bilar. Vår kund har en är en trivsam arbetsplats som bidrar till en god arbetsmiljö både gällande arbetsklimatet och utrustningen.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Plåtslagare kommer ditt huvudområde kommer att vara lackering, reparationer och svetsning och det dagliga arbetet går främst ut på att utföra service, reparationer och felsökning på personbil och transportbilar, felsöka, plocka isär, rengöra, kontrollera och justera eller byta ut felaktiga eller utslitna delar. Du kommer också att arbeta med underhållsarbeten, svetsning och enklare karossarbeten, arbeta med service, utrustning, felsökning och övriga reparationsarbeten, utföra servicejobb, underhåll, felsökningar och elektronikjobb och reparationer.

Introduktion ges i arbetet och tjänsten förväntas starta omgående eller enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt på dagtid mellan 07:15-16:15. Du blir anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

För att söka den här tjänsten bör du ha en utbildning inom fordonsmekanik, fordonsteknik och bilplåtslagare och ha hög kompetens inom lackering, reparationer och svetsning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker, att arbeta som fordonstekniker och bilreparationer.Du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl dina kollegor som kunder.

Vi ser gärna att du:
* har arbetat som bilmekaniker/fordonstekniker/plåtslagare tidigare
* har relevant yrkeserfarenhet från fordonsbranschen
* har B-körkort
* behärskar det svenska språket i tal och skrift
* har goda kunskaper i engelska.

Vi arbetar med löpande urval för att tillsätta tjänsten, tveka därför inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Fordonsmekanik, Fordonsteknik, Fordon, Plåtslagare, Bilplåtslagare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53580

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till