Jobbet Plåtarbetare sökes till företag med generösa utvecklingsmöjligheter! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Plåtarbetare sökes till företag med generösa utvecklingsmöjligheter! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivning


Har du stort intresse för industri och har kunskaper inom plåt och svets? Vill du dessutom jobba på ett företag med generösa utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som plåtarbetare hos vår kund kommer du vara en viktig del av det dagliga arbetet med att transportera plåtmaterial som i nästa steg går igenom en laserbeskärning som i sin tur går vidare till bockning. I arbetsuppgifterna ingår det även att följa 3D-ritningar som är gjorda i CAD-CAM. I din roll på företaget är det viktigt att kommunicera med teamet som i dagsläget består av 5-6 medarbetare med samma arbetsuppgifter och att lämna ett gott resultat efter sig. Du kommer bli tilldelad en fadder i början som finns till för att hjälpa dig hitta sitt fotfäste i både sin nya arbetsposition samt komma in i arbetsgänget.

Om företaget
Vår kund är ett företag som är underleverantör/legotillverkare för flertalet andra företag som oftast producerar mindre serier (1-50 stycken) men har kapacitet att ta emot serier uppemot 100 stycken. De fokuserar på bearbetning i såväl rostfritt som aluminium där uppgifter som svetsning, bockning, lödning, svarvning och fräsning ingår. Dessutom har de en egen verkstadstillverkning att tillhandahålla när det krävs för att tillmötesgå innovativa kundönskemål. I deras nybyggda kontor sitter ekonomi, admin, beräknare, VD:n, programmerare, CNC-programmerare, svarvare, plåtbehandlare, svetsare och montörer. Totalt är de cirka 40 anställda och lokalerna är luftiga, fräscha och välplanerade inför tillväxt.
Mer information om företaget kommer du att få vid eventuell intervju!


Din profil
För att lyckas med arbetet som plåtarbetare så krävs en förmåga att kunna läsa ritningar, vara prestigelös och hjälpsam mot kollegor, vara intresserad av arbetet och en vilja att lära sig nya saker samt hålla uppe en kämpaglöd. Det är meriterande att kunna CAD-CAM eller annan CAD-programmering, ha tidigare erfarenheter av kantpressning samt truck-körkort.

Skallkrav:
• Ritningsläsning på grundnivå, exempelvis på gymnasienivå eller tidigare erfarenhet inom industribranschen
• Plåt- och svetsutbildning
• Stort intresse för industrin och sitt arbete
• Svenska i tal


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flextider mellan 06:00-08:00 på morgnar och som tidigast hemgång klockan 15:30 mellan måndag och torsdag. På fredagar är tidigast hemgång klockan 12:00.
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Referens

18891

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till