Untitled Document

PHP-utvecklare till Adaptive MediaAcademic Work söker en erfaren PHP-utvecklare till Adaptive Media.

Adaptive Media är en digital byrå i Stockholm med ett mål om att förbättra människors inställning till teknik genom att bygga smarta och användbara lösningar som löser komplexa problem. De är övertygade om att system kan och ska kännas som hjälpmedel istället för hinder - och de visar det varje dag med deras lösningar.

Utöver deras kunduppdrag för sina 30-tal kunder såsom Telenor, Euronics och Ownit så är de även delägare i flera nystartade bolag och projekt där de är med och bygger upp verksamheter och utvecklar nya tjänster. I nuläget arbetar de med startupbolaget Freelway som är en kollaborativ transporttjänst.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Adaptive Media.
* Har mycket goda kunskaper inom modern objektorienterad PHP
* Har goda kunskaper inom ny webbteknik och JavaScript-ramverk som Vue, Angular, Node, Ember
* Har erfarenhet av MVC baserade ramverk som exempel Laravel eller Symfony
* Besitter kunskaper i relationsdatabaser såsom mySQL/MariaDB/Postgresql

Det är även meriterande om du har erfarenhet av TDD och Continuous Delivery samt viss kännedom om konfiguration av NginX i Linuxmiljö.

Som person har du en passion för modern teknik och har ett genuint branschintresse. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull och har en stor lyhördhet för kundens och teamets önskemål och behov för att skapa bra slutprodukter. Det är även viktigt att du kan arbeta självgående inom vissa ramar för projekt och har en prestigelös att kunna ta sig an arbetsuppgifter av olika grad.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Odenplan, Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Adaptive Medias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
PHP-utvecklare till Adaptive Media !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer