Jobbet Personskadereglerare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Personskadereglerare publicerad av ICA

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Till oss på Personskador söker vi nu en glad och driven kollega som har lagom med erfarenhet och trivs i mötet med kunder.

Det här är ditt blivande jobb

Du kommer ingå i en grupp personskadereglerare som tillsammans tar hand om personskador från vår Olycksfallsförsäkring, Barn- och Gravidförsäkring, Trafikförsäkring samt ICA-handlarnas företagsförsäkring. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med villkorsbunden skadereglering samt att ta hand om de kunder som ringer oss och behöver hjälp. Tjänsten är placerad i Solna eller Borås.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.

Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet från framför allt villkorsbunden personskadereglering. Du arbetar effektivt och lösningsorienterat.  
Som person är du lättsam, prestigelös och flexibel, du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du driver ditt egna arbete framåt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktinformation

Sandra Richardson, mobil 072-2202829

Sista dag för ansökan

2020-11-15

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0011827

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till