Jobbet Personlig tränare till Fitness24Seven i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personlig tränare till Fitness24Seven i Stockholm publicerad av TNG

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi flertalet Personliga Tränare som brinner för kundmötet där du får vara med att inspirera andra att nå sina mål!

Har du ett stort intresse för träning och hälsa? Är du licensierad PT eller är under pågående utbildning? Vill du jobba som Personlig Tränare på en av världens snabbast växande gymkedjor? Perfekt! Nu söker Fitness24Seven dig som vill jobba som Personlig Tränare på en av deras anläggningar i Järfälla, Kista, Sundbyberg, Solna, City, Älvsjö, Fruängen och Södermalm i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Personlig Tränare på en av Fitness24Sevens anläggningar i Stockholm kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor, bland annat genom att medlemskap inte är nödvändigt för att anlita en PT.

Som Personlig Tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål. Här får du möjligheten till att bygga upp din egna kundbas för att kunna utveckla långsiktiga relationer. 

Fitness24Seven vill att du ska få de bästa förutsättningarna som Personlig Tränare. Därför får du tillgång till regelbunden kompetensutveckling och coaching inom b.la. försäljning, funktionsanalys och träning. För att du även ska få träffa så många potentiella kunder som möjligt anordnas det regelbundna PT-kvällar där du har möjlighet att marknadsföra både dig själv som PT och de tjänster som Fitness24Seven erbjuder. 

Du erbjuds en marknadsmässig lön som är tim- och bonusbaserad. Detta gör att du själv kan påverka din lön! Det finns även möjlighet till en garantilön efter 12 månaders anställning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Personlig Tränare kommer du att:

  • ansvara för dina egna kunder och tillsammans lägga upp träningen
  • coacha och inspirera dina kunder till att nå sina mål
  • hitta nya kunder och utveckla befintliga relationer
  • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
  • jobba aktivt med merförsäljning

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både dina kunder och administrativt arbete.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Detta är en tjänst där du antingen kan jobba deltid eller heltid. Då det endast brukar finnas 2-3 st personliga tränare på en anläggning har du med rätt motivation god chans att skapa en stabil kundbas. För att du ska få de ultimata förutsättningarna i rollen som PT kommer du att få praktiska verktyg såsom Exorlive (för professionell programkonstruktion och träningsplanering) och DietistNet.

Du kommer att jobba på någon av anläggningarna i Järfälla, Kista, Sundbyberg, Solna, City, Älvsjö, Fruängen och Södermalm i Stockholm

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • har en eftergymnasial och relevant utbildning som berättigar till licens och/eller certifikat för personlig träning som är utfärdad av en branschorganisation eller nationellt förbund. Din utbildning ska ha en bred vetenskaplig förankring och omfattande täcka områden så som anatomi, fysiologi, träningslära, näringslära och coachning. En sådan utbildning finner du hos ex. The Academy, SAFE, Ylab, PT School, Axelssons eller motsvarande. EHFA-godkänd utbildning är önskvärt.
  • har ett intresse för träning och hälsa
  • tycker om att bygga relationer med nya och befintliga kunder
  • är ansvarstagande och trivs att arbeta självständigt

Har du tidigare arbetat som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska eller engelska flytande i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

3245E36AF19E4AE49C511690A065E0B4

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till