Jobbet Personlig assistent på 57% sökes till Mjölby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personlig assistent på 57% sökes till Mjölby publicerad av Humana AB

Sista ansökningsdag
Deltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning

Vår kund är en kille i 20-årsåldern som bor i Mjölby. Han har ett stort intresse av musik och att vara ute i naturen. Vi ser gärna att du som söker även delar hans intressen.

Om tjänsten:

Han behöver hjälp i vardagen med personlig omvårdnad, stöd vid social samspel inklusive kommunikation. Under dagtid är det dubbelassistans, vilket innebär att man då arbetar tillsammans med en kollega.

Vi söker dig som:

  • Inte röker
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med autism eller som personlig assistent, det är även meriterande ifall du har erfarenhet av alternativ kommunikation. Men det allra viktigaste är personkemin.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Dagpass eller dygnspass förlagda vardag och helg. Väntetid förekommer under dygnspassen. Tjänsten är en schemarad på 57%, med anställningsform 'så länge uppdraget varar'.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Referens

11945

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till