Jobbet Personlig assistent på 75 % sökes till 2,5-årig pojke i Vasastan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personlig assistent på 75 % sökes till 2,5-årig pojke i Vasastan publicerad av Humana AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker en personlig assistent till Walter som är två och ett halvt år gammal.

Walter är en glad, social och nyfiken liten kille som gärna vill lära sig nya saker. Efter en tuff start på livet har han emellertid ett stort fysiskt omvårdnadsbehov. Som assistent till Walter kommer du att jobba i ett team med assistenter som alla får vara med från början på hans resa i livet. Vi bor i Vasastan, med promenadavstånd från Odenplan.

Du som kommer att trivas i tjänsten är barnkär, lugn, ansvarsfull och tycker om att jobba med en kund som har ett stort omvårdnadsbehov. Arbetet innebär bl.a. vård av trakealkanyl, hantering av respirator och sondmatning men också allt härligt som hör ett barn till. Du behöver inte ha erfarenhet av detta utan kommer att få den utbildning som krävs hos oss. Du behöver dock se de omvårdande momenten som utmanande, lärorika och givande.

Då vår son är infektionskänslig är det viktigt att du är rök- och djurfri och inte bär parfym på jobbet. Vår förhoppning är att du kommer att arbeta under lång tid med Walter, vilket också är en förutsättning för bra anknytning. Det är därför viktigt för oss och Humana att du trivs på jobbet i alla avseenden.

Det är meriterande, men inte något krav, om du tidigare har arbetat med småbarn, är undersköterska, har erfarenhet av trakealkanyl och/eller teckenkommunikation. Vi vill emellertid understryka att du kan vara rätt person utan ovan nämnda erfarenheter. Motivera i ditt personliga brev varför du vill arbeta med Walter och vilka kvaliteter just du har.

Omfattning: Deltid ca 30 tim/veckan.
Schemat lägger vi tillsammans men det kommer att innefatta dag, kväll och helg.  

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående 

Utdrag ur belastningsregistret: Då vår kund är minderårig krävs vid anställning ett utdrag ur belastningsregistret. I samband med din ansökan för tjänsten får du gärna beställa detta utdrag. Det gör du enklast via länken nedan.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Referens

12653

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till