Jobbet Personlig assistent åt en ung man i Uppsala, deltid 75% har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Personlig assistent åt en ung man i Uppsala, deltid 75% publicerad av Humana AB

Deltidsanställd
Uppsala

ArbetsbeskrivningPersonlig assistent till ung man utanför Vänge

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Tjena!

Jag är en 26-årig kille som söker en personlig assistent i 20-35-årsåldern. Du kommer att arbeta främst vardagar, måndag - fredag mellan kl 11-17 eller kl 12-18. Mina polare beskriver mig som glad och trevlig och mina intressen är många. Bland annat film, tv-spel, amerikansk fotboll samt all typ av heavy metal. Jag gillar också att komma ut på stan, spela biljard eller roa mig på annat sätt. Jag är intresserad av det som händer i samhället i stort och ser gärna att du också är det. Jag planerar att ta körkort inom en snar framtid och du kommer att följa med mig några gånger i veckan med färdtjänstbuss till och från bilskolan i Hedemora. Under dessa tillfällen kommer arbetstiden öka något.

Jag har en muskelsjukdom som innebär att jag använder terrängpermobil utomhus och elrullstol inomhus. I vardagen behöver jag hjälp med träning, förflyttningar, hygien och andra vardagliga sysslor. 

Jag söker en manlig assistent som är positiv och lyhörd. Du bör ha en viss fysisk styrka och kunna arbeta självständigt. Jag vill att du förstår vikten av tystnadsplikt och kan respektera mitt behov av integritet. 

Det finns hundar och katter här hemma, så du bör inte vara allergisk. Du behöver ha tillgång till bil under arbetstid eftersom vi bor lite avsides från allmänna kommunikationer. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av assistentyrket och är genuint intresserad av att arbeta sida vid sida med en annan person. Det är också viktigt att du behärskar det svenska språket bra.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Innan ditt första arbetspass vill jag att du lämnar in ett belastningsregister från polisen. 

Stämmer detta in på dig? Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.
Arbetstid / Varaktighet: Dagtid, måndag - fredag kl 11-17 eller kl 12-18. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Referens

12930

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till