Jobbet Personalplanerare till spännande företag sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Personalplanerare till spännande företag sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Hallsberg

Arbetsbeskrivning


Har du en högskoleutbildning inom teknik, transport eller logistik? Är du analytisk, kommunikativ och brinner för problemlösning? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som personalplanerare hos vår kund ansvarar du för att planera produktionspersonal enligt uppsatta mål och riktlinjer. Du har en central och viktig roll med hög tillgänglighet och arbetar nära medarbetare samt avdelningschefer. Exempel på arbetsuppgifter: - Prognosticera och planera bemanningen på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt - Planering av personal enligt lagar, rutiner och kollektivavtal - Arbeta med ständiga förbättringar inom planeringen - Redovisning av relevanta nyckeltal

Om företaget
Företaget erbjuder transporter för kunder inom industri, speditörer och tågoperatörer på den europeiska marknaden. De designar moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för deras kunder. Det är ett växande företag som vill skapa en hållbar verksamhet. Om du söker en arbetsplats som genomsyras av drivna och engagerade kollegor är detta tjänsten för dig.

Din profil
Som person är du driven, noggrann, analytisk och strukturerad. Du har en god ekonomisk förståelse samt förmåga att leda och fördela arbetet på ett effektivt och affärsmässigt sätt. Det är viktigt att du kan fatta korrekt avvägda beslut i dynamisk arbetsmiljö. Skallkrav: - Som lägst högskoleingenjör inom teknik, logistik eller transport. - God datorvana samt mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. - Du behöver förutom svenska vara bekväm med att kommunicera på engelska i tal och skrift. Meriterande: - Erfarenhet av planeringssystem - Grundkunskaper i tyska, danska eller norska

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Hallsberg eller Danderyd Arbetstider: 8-17 Omfattning: Heltid, tillsvidare Urval sker löpande, skicka din ansökan redan idag!

Referens

21288

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till