Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personalplanerare sökes till snabbt växande företag! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personalplanerare sökes till snabbt växande företag! på Uniflex

Personalplanerare sökes till snabbt växande företag!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Under de senaste 10 åren har Exeger vuxit och utvecklats till en global ledare inom hållbar energi för vardagsprodukter. Exeger erbjuder nu dig möjligheten att vara med i deras expansiva framgångssaga och möjligheten att växa vidare med dem. Vi letar efter dig med entreprenörsanda och en stark önskan att hjälpa till att bygga ett världsledande företag. Tillsammans pressar Exeger gränserna för vad som anses vara möjligt när de skapar en självförsörjande värld! Vi letar nu efter en erfaren, noggrann och strukturerad Personalplanerare som kommer att ansvara för schemaläggning och personalplanering av vår produktionspersonal. Som Personalplanerare på Exeger, kommer du ta dig an en ny roll på ett snabbt växande företag och ha en central och viktig roll för vår produktion. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara att sätta strategin för schemaläggningsprocessen av vår produktionspersonal samt att operativt planera och bemanna produktionen på ett optimalt sätt. Du har kontinuerlig kontakt med både produktionsmedarbetare, produktionschefer samt HR-avdelning för att nå organisatoriska bemanningsmål.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen har du ett antal års erfarenhet av resurs- och personalplanering samt schemaläggning, gärna inom en producerande verksamhet alternativt annan organisation där personalen arbetar i skift. Du är en naturlig problemlösare med goda administrativa och analytiska färdigheter. Du gillar att skapa struktur och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. För att trivas i denna roll har du en förmåga att hantera flera prioriteringar samtidigt samt att tänka strategiskt och taktiskt inom en dynamisk och snabbrörlig organisation. Vi ser gärna att du har •Minst gymnasieutbildning. Universitetsutbildning inom personal, statistik eller liknande är meriterande •Utbildning och/eller kunskaper i såväl arbetsrätt som arbetsmiljölagstiftning •Stor kompetens inom Microsoft Office, speciellt Excel. Erfarenhet av MS Navision är meriterande •Flytande kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt •Erfarenhet från liknande arbete inom en tillverkningsindustri anses mycket meriterande


Vi går igenom ansökningarna löpande så tveka inte utan skicka in ditt Cv och personligabrev redan idag! Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55678