Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personalhandläggare / HR-generalist i Göteborg jobb i Göteborg på Göteborgs Universitet

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personalhandläggare / HR-generalist i Göteborg på Göteborgs Universitet

Personalhandläggare / HR-generalist i Göteborg

Göteborgs Universitet Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Personalhandläggaren är institutionens ledningsstöd i HR-processer såsom arbetsmiljö, rehab, rekrytering, kompetensförsörjning, lönebildning, tillämpning av arbetsrätten samt vid information/förhandling med personalorganisationer. I rollen kommer du ha en drivande roll för utveckling, implementering, kvalitetssäkring och uppföljning av institutionens samtliga HR-processer och du gör det tillsammans med våra personaladministratörer.


ansvarsområde.

Du kommer ingå i ett team med övriga personalhandläggare vid fakulteten driver och utvecklar du HR-processer och rutiner. Detta innebär att fakultetsgemensamma arbetsuppgifter kan ingå i arbetsuppgifterna.  Personalhandläggarollen är bred och innebär även operativa uppgifter så som framtagande av underlag för beslut, att vara föredragande i olika samråd och övrig handläggning av ärenden kopplat till processerna. Du driver, samordnar och följer upp det systematiska arbetsmiljöarbetet.


arbetstider.

Heltid
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund på sikt.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personal- och arbetslivsfrågor eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Arbetslivserfarenhet som HR-stöd till chefer på olika nivåer är ett krav och vi ser helst att du har jobbat i minst tre år i den rollen. Har du dessutom erfarenhet från högskolesektorn eller annan del av offentlig förvaltning är det en fördel i arbetet med tolkning och tillämpning av regelverk, och då särskilt kring anställningsfrågor. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat strategiskt och operativt med arbetsmiljöarbete nära ledning och arbetsmiljöombud i god samverkan. Det är också meriterande om du har jobbat med förändringsarbete och kompetensförsörjning tillsammans med chefer. 

Du motiveras av att arbeta för verksamhetens mål och att vara ett bra chefsstöd. Du behöver ha ett proaktivt förhållningssätt i ditt arbete och kunna ta initiativ. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och har förmåga att samarbeta på olika nivåer. Du behöver vara ansvarstagande, pedagogisk och tålmodig, ha ett helhetsperspektiv samt kunna presentera lösningar ur goda analyser och tillämpning av regelverk. Samtidigt är det viktigt att du har hög integritet, är lyhörd och har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. För beslutsunderlag och rapporter krävs en god förmåga att presentera skriftlig information på ett tydligt sätt. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ansökan.

urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt
 
Ansök via vår hemsida: www.randstad.se
 

Rekommenderade jobb

Personalhandläggare / HR-generalist i Göteborg
Göteborgs Universitet Göteborg Deltid
Ansvarig Lön och förmåner till Almi
Almi Stockholm Heltidsanställd
HR-partner sökes till kund i Sundsvall!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352949