Jobbet Personalgeneralist till Infranord i Gävle har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Personalgeneralist till Infranord i Gävle publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Gävle

Arbetsbeskrivning

Är du en driven och relationsskapande person som vill verka inom en framtidsbransch? Då kan du vara vår kunds framtida medarbetare i Gävle på region mitt.

Information om uppdraget:

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. De bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av deras cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. De har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Infranords ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Vår kund skall nu stärka upp Region Mitt med ytterligare en personalgeneralist, tjänsten innebär att du skall verka som expert inom HR-området och vara ett stöd till chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer huvudsakligen att hantera ärenden inom arbetsrättsliga frågor, rekrytering, rehabilitering, avveckling samt löpande personaladministration. Detta innebär att du är trygg i en självständig roll med mycket ansvar, stor vikt på engagemang och leveransförmåga kommer att ställas.

Du kommer ha ett tätt samarbete med flera funktioner, övriga personalgeneralister och de ca 50 chefer som du stöttar. Rollen omfattar även kontakt och samarbete med ATO i diverse samverkansfrågor och större processer såsom till exempelvis lönerevision och förhandlingar. Som personalgeneralist kommer du att vara involverad i våra personalprocesser och utvecklandet av dessa. Du rapporterar till Chef Verksamhetsstöd och tillhör ett team där du har en kollega med samma funktion inom regionen.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är i huvudsak vardagar kontorstider, men resor över dagen kan förekomma då distriktet är geografiskt spritt och sträcker sig från Gävle till Ånge. Start för tjänsten är i januari eller så snart vi har hittat rätt person. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och tanken därefter är att du blir övertagen och anställd direkt hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer [ Email address blocked ] eller på 070-376 03 79.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten har en akademisk examen med personalvetenskaplig inriktning eller motsvarande relevant utbildning. Du ska ha minst 2-3 års erfarenhet av personalområdet där du har arbetat brett. Kunskaper inom arbetsrätt, både teoretiskt och praktiskt samt vana av kollektivavtal och förhandlingar, såväl enkla som komplexa är meriterande.

Som person måste du trivas och vara van vid att ta egna initiativ och självständigt driva frågor. Eftersom rollen är bred med varierande arbetsuppgifter behöver du ha förmåga att prioritera, planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Som personalgeneralist kommer du ha många kontaktytor, du är duktig på att kommunicera i tal och skrift och är van vid att tala inför andra. Du bör ha en hög servicegrad, inge förtroende och ha lätt för att skapa relationer. Du har stor integritet med ett professionellt arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övriga krav för tjänsten är B-körkort.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55618

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till