Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personalgeneralist sökes till Infranord! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personalgeneralist sökes till Infranord! på StudentConsulting

Personalgeneralist sökes till Infranord!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Är du en driven och noggrann person som vill verka inom en framtidsbransch? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Personalgeneralist till vår kund Infranord. Infranord är det ledande järnvägsentreprenadbolaget i Sverige och en av de största aktörerna i Norge. Infranord levererar järnvägstjänster inom ban-, el-, signal- och teleteknik. Bolaget bedriver även verksamheter inom mättjänster samt tillverkar och renoverar järnvägskomponenter. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret till framtiden. Genom sin verksamhet möjliggör Infranord klimatanpassade transporter och är en del av framtidens hållbara transportlösningar.

I rollen som personalgeneralist är du expert inom HR-området och kommer att fungera som stöd till chefer och medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer huvudsakligen att hantera ärenden inom arbetsrättsliga frågor, rekrytering, rehabilitering, avveckling samt löpande personaladministration. Detta innebär att du är trygg i en självständig roll med mycket ansvar, stor vikt på engagemang och leveransförmåga kommer att ställas. Du kommer få mycket stöttning av övriga personalgeneralister för att få alla förutsättningar att lyckas i din roll.

Du kommer ha ett tätt samarbete med flera funktioner i regionen, övriga personalgeneralister och cheferna inom verksamheten. Eftersom området är geografiskt spritt måste du ha möjlighet att resa över dagen i södra Sverige för att besöka Infranords platskontor. Rollen omfattar även kontakt och samarbete med ATO i diverse samverkansfrågor och större processer såsom till exempelvis lönerevision och förhandlingar. Som personalgeneralist kommer du även att vara involverad i Infranords personalprocesser. Du rapporterar till Chef Verksamhetsstöd och tillhör ett team där du har en kollega med samma funktion inom regionen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Infranord. Tjänsten planerar att starta 1/11–2021 och pågå till 31/12–2022. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flextid. Beroende på din bostadsort kommer du vara placerad i Halmstad, Varberg, Helsingborg eller Göteborg.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

• Akademisk examen med personalvetenskaplig inriktning eller motsvarande relevant utbildning
• Minst 1–2 års erfarenhet av HR-arbete alternativt rekrytering där du har haft ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen
• B-körkort

Teoretiska och praktiska kunskaper inom arbetsrätt och rehabiliteringsärenden samt vana av kollektivavtal och förhandlingar, såväl enkla som komplexa, är mycket meriterande.

Som person är du initiativtagande och har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi söker dig som är van vid att driva frågor och är en ”doer”. Vidare är du duktig på att kommunicera i både tal och skrift och räds inte för att tala inför andra. Du bör ha en hög servicegrad, inger förtroende och har lätt för att skapa relationer. Du har stor integritet med ett professionellt arbetssätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Rehabilitering, Arbetsrätt, Personal, Rekrytering, HR

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59214