Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personalassistent till Uniflex Växjö! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personalassistent till Uniflex Växjö! på Uniflex

Personalassistent till Uniflex Växjö!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Deltid
Jobbeskrivning
Uniflex i Växjö växer vidare och vi söker nu en personalassistent som ska stötta personalavdelningen med rekrytering samt HR-administration. Ett jobb som är perfekt att kombinera med studier inom HR-området där du dels bygger ditt CV med erfarenheter men det finns också goda möjligheter till sommarjobb samt heltidstjänst efter studierna. I rollen som personalassistent stöttar du kontoret i flertalet saker men fokus är att hitta kandidater till de uppdrag vi tillsätter samt ren administration för de anställda. Hos oss får du använda dina teoretiska HR- och rekryteringskunskaper i praktiken i en bransch som är högaktuell och i ett företag med ett härligt arbetsklimat. Arbetsuppgifter: • Vara behjälplig i rekryteringsprocesser med bland annat annonsering, urval, intervjuer och referenstagning • HR-administration • Utöver klassisk annonsering vara uppdaterad på andra sätt att hitta kandidater på; exempelvis kontakt med skolor, arbetsförmedling eller dylikt samt headhunting på sociala medier eller via andra kanaler.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som studerar på mer än 50% och som söker ett extrajobb vid sidan av, gärna en utbildning inom personal och arbetsliv eller administration. Meriterande om du tidigare har haft en administrativ roll då mycket av arbetet sker i vårt affärssystem. Som person är du engagerad, har lätt för att lära dig nya saker och trivs i en roll där det ständigt kommer nya roliga utmaningar. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering. Vi på Uniflex jobbar med fyra ledstjärnor: Glädje Engagemang Affärsfokus Ansvarstagande Tjänsten är en extraanställning och därför är kravet att du ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning (ex studera). Vi ser att behovet är ca 1-3 halvdagar i veckan som vi kommer överens om.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55525