Jobbet Personalansvarig till vikariat i centrala Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Personalansvarig till vikariat i centrala Göteborg publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Om rollen
I rollen som Personalansvarig ute hos vår kund kommer du att arbeta med brett HR-arbete som kan innebära alltifrån att stötta cheferna i personalfrågor, rekrytering, rehabilitering och lönekartläggning till daglig administration och uppföljning. Du arbetar också med kontroll av löner, stöttar upp vid frågor om tidrapportering och rapporter samt viss intern statistik. Utöver detta så arbetar du med on- och off-boarding och säkerställer att rutiner och processer för exempelvis medarbetarsamtal finns på plats.

I denna roll blir du en viktig del av en arbetsplats med cirka 50 anställda som sitter i riktigt härliga lokaler mitt i centrala Göteborg. Intill kontoret finns goda kollektivtrafikförbindelser.

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag med start i början utav oktober som kommer sträcka sig till augusti 2021

Vi tror att du som söker rollen som personalansvarig är...
Lyhörd, engagerad, prestigelös, trygg och rutinerad. Du har troligtvis arbetat i en liknande roll tidigare i några år och har erfarenhet av att självständigt driva HR-arbetet framåt. Att skapa förtroendefulla relationer och agera bollplank och stöd till såväl chefer som dina kollegor är någonting du trivs med och har god vana av.

Då du arbetar som enda person i HR-funktionen på kontoret så blir det en kombination av administrativa arbetsuppgifter och uppgifter av mer senior karaktär vilket vi tror att du som söker uppskattar.

Du erbjuds
En rolig och intressant roll som Personalansvarig på ett spännande företag med en trivsam arbetsmiljö och varierande arbetsdag. Arbetskulturen präglas av professionalism, kompetens och ett stort engagemang hos dina kollegor.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!


Referens

56B720166D8047E8A687C495A2C29F51

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till