Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personalansvarig sökes till Uniflex Västerås jobb i Västerås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personalansvarig sökes till Uniflex Västerås på Uniflex

Personalansvarig sökes till Uniflex Västerås

Uniflex Västerås, Västmanlands län Heltid
Jobbeskrivning
Vill du göra karriär i ett växande och spännande företag inom rekrytering och bemanning? Till vårt kontor i centrala Västerås söker vi nu en Personalansvarig som vill arbeta med rekrytering, HR-frågor, HR-administration och kundvård. Tjänsten innebär att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. ”I min roll som personalansvarig ansvarar jag för hela rekryteringsprocessen och för de konsulter jag anställer. Det bästa med att arbeta på Uniflex är att jag lär mig nya saker varje dag och det är en härlig arbetskultur” Som Personalansvarig hos oss på Uniflex arbetar du i nära samarbete med våra kunder och konsulter. Du kommer att arbeta med bemanning och rekrytering vilket innefattar exempelvis annonsskrivning, urvalsarbete, intervjuer och referenstagning. Du har även personalansvar över våra konsulter som du hjälper och stöttar i deras vardag. Även löneadministration, personaladministration och kundbesök ingår i rollen. Dina dagliga kontaktytor kommer att vara kandidater, kunder samt givetvis våra anställda. Vad erbjuder vi dig? •Utveckling inom både rekrytering samt övergripande arbete inom HR •Verka i en växande bransch som ständigt utvecklas •Marknadsmässig grundlön och ett generöst provisionssystem •Anställningsvillkor som är reglerat i kollektivavtal för tjänstemän •Friskvårdsbidrag samt andra personalförmåner •Tjänstepension och flexpension •En stark företagskultur som präglas av engagemang, glädje, affärsfokus, och ansvarstagande Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personal - eller beteendevetenskap alternativt annan motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från bemanningsbranschen och att du är insatt i flera olika kollektivavtal.

Personliga egenskaper
Arbetet är å ena sidan stressigt och mycket att göra men å andra sidan utmanande och intressant då det ständigt dyker upp nya situationer. Din personlighet väger tungt då vi är ett litet sammansvetsat team som jobbar tätt tillsammans. Vi servar våra kunder med flexibilitet vad gäller beställningar av personal även på obekväma arbetstider. Detta betyder att du själv måste vara flexibel som person och drivas av att lösa problem. Du kommer arbeta i en snabbrörlig miljö, vilket ställer krav på att du som person trivs i en dynamisk arbetsmiljö med ett högt tempo och fokus på att skapa resultat snabbt. Det viktiga för oss är att du vågar ta egna initiativ och känner stort ansvar för dina egna resultat. Som person behöver du ha lätt för att skapa förtroliga relationer och kunna samarbeta. Du tycker det är kul när det händer mycket och är bra på att hålla många uppgifter och processer igång samtidigt. Genom ditt engagemang, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering. Kontorstider, måndag-fredag kl.8.00-17.00, flexibla arbetstider Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56074