Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Personalansvarig rekryterare till Uniflex i Stockholm jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Personalansvarig rekryterare till Uniflex i Stockholm på Uniflex

Personalansvarig rekryterare till Uniflex i Stockholm

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex i Stockholm växer och vi söker därmed en Personalansvarig som vill arbeta med rekrytering, HR-frågor, HR-administration och kundvård. Tjänsten innebär att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Du kommer att ingå i Uniflex största affärsområde som arbetar mot lager- och industribranschen i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Som Personalansvarig hos Uniflex blir du ansvarig för hela rekryteringsprocessen från fastställande av kravprofil till annonsering, urval, matchning och tillsättning. Du kommer även arbeta med dag till dag bemanning vilket innebär matchning och bokning av rätt konsult till rätt kund. Du arbetar även med löpande personalhantering som berör våra anställda konsulter, detta innefattar tillexempel löneadministration, utvecklingssamtal, uppföljning av KPIer, bokningar och övrig personaladministration. Utöver detta har du en daglig kontakt med våra kunder och ser till att vi har rätt person på rätt plats. Tjänsten innebär att du blir länken mellan Uniflex och våra kunder och konsulter vilket innebär att du får en spännande och utmanande vardag, där det händer nya saker varje dag. Dina dagliga kontaktytor kommer att vara kandidater, kunder samt givetvis våra anställda. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer i första hand utgå från vårt huvudkontor i Stockholm/Globen men du kommer även vara ute hos våra kunder.

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten skall du ha: • Ett stort intresse både för människor och affärer • En mycket god förmåga att kommunicera samt skapa och vårda relationer • Förmåga att självständigt strukturera, organisera och utveckla ditt arbete • Entreprenörsanda och gilla ett högt arbetstempo • B-körkort • Som person är du handlingskraftig, målinriktad, stresstålig, prestigelös och lösningsorienterad. • Meriterande om du har arbetat med rekrytering tidigare eller verkat i bemanningsbranschen. Hos oss får du arbeta i en utvecklande och inspirerande miljö som kommer ge dig fina möjligheter att lyckas i din roll. Du kommer ingå i ett rutinerat team med högt i tak och nära till skratt. Välkommen med din ansökan redan idag, urval kommer ske löpande


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

 

Rekommenderade jobb

Personalansvarig rekryterare till Uniflex i Stockholm
Uniflex Stockholm Heltid
Receptionist till Valmet, Vikariat.
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Personalansvarig rekryterare sökes!
Uniflex Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55212