Jobbet Personaladministratörer sökes till StudentConsulting i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Personaladministratörer sökes till StudentConsulting i Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som läser Pa-programmet eller liknande och som är nyfiken på rekrytering-bemanningsbranschen. Vill du ha ett varierande arbete som berör många av de ämnen du läser i skolan, ta då chansen och bli vår nästa personaladministratör.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av delar av rekryteringsprocessen såsom annonsutformning, urval, genomförande av telefonintervjuer, inbokning av personliga intervjuer och referenstagning.

Du kommer även att arbeta mot våra kunder och konsulter med avrop och leveranshantering, konsultärenden samt löpande kvalitetsarbete.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid och vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar i veckan. Vårt behov varierar vecka för vecka. I perioder som jul/påsk och sommar ser vi gärna att du kan arbeta mer.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 1 år kvar på dina studier, gärna inom PA eller liknande och som har ett stort intresse för människor.

Du bör ha en positiv inställning, vara strukturerad och engagerad. Du är snabb och effektiv med en vana av att jobba administrativt. Då du får många olika uppgifter som skall lösas under dagen är det viktigt att du agerar direkt och inte väntar till senare. Det kräver att du är stresstålig och att du kan hantera när det händer mycket samtidigt. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker det är kul att jobba med olika typer av företag och människor. Du älskar att ge riktigt bra service!

Vidare är du en lagspelare som utstrålar energi. Du är prestigelös och ger aldrig upp.

Har du arbetat på ett bemanningsföretag tidigare är det extra meriterande.

Om du är intresserad av att jobba med personal efter dina studier är detta en stor möjlighet som ger bredd. Sök tjänsten redan idag! Vi tillsätter så snart vi hittat rätt person!

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54914

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till